Brus Springstin prekinuo turneju zbog zdravstvenih problema

Veteran rok scene Brus Springstin rekao je da na neodređeno vreme odlaže osam nastupa u sklopu turneje sa svojim sastavom "E Street Band" zbog problema sa zdravljem.
Sedamdesettrogodišnji Springstin leči se od čira na želucu. On će naknadno održati otkazane nastupe, počevši od koncerta zakazanog za četvrtak u JMA Wireless Dome u Sirakjusu u Njujorku i neodržanog nastupa u Filadelfiji pre nekoliko nedelja.
"Naknadno ćemo održati te koncerte, a zatim i još neke", rekao je kantautor obožavaocima u poruci koju je objavio na svom nalogu na platformi X, pre poznatoj kao Twitter. 
"Hvala vam na razumevanju i podršci", dodao je Springstin.
 
Vlasnicima ulaznica za odložene koncerte rečeno je da će dobiti informacije o pomerenim terminima.
 
Organizatori Springstinove severnoameričke turneje, koja je počela prošlog meseca i trebalo bi da traje do sredine decembra, rekli su da se Gremijem nagrađena muzička zvezda "leči od simptoma čira na želucu, a njegovi lekari su odlučili da treba da odloži ostatak septembarskih nastupa".
 
Čir na želucu je rana na sluznici želuca i gornjem delu tankog creva, a najčešći simptom je bol u želucu, prema klinici Mejo.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika