Brus Springstin zbog oporavka od bolesti sve koncerte odlaže za sledeću godinu

Američki pevač Brus Springstin danas je najavio da će za 2024. godinu odložiti sve koncerte planirane za ovu godinu u SAD da bi se "oporavio od čira na želucu".
"Bos" koji je napunio 74 godine i već odložio avgustovske i septembarske koncerte, napisao je na društvenoj mreži Iks (X) da se "poslednjih sedmica i dalje dobro oporavlja od čira na želucu", ali da će se lečiti "do kraja godine".
"Svi preostali koncerti 2023. biće odloženi za 2024. godinu. Hvala svim mojim prijateljima i fanovima na lepim željama, ohrabrenju i podršci! Osećam se bolje, i jedva čekam da se vidimo sledeće godine", napisao je Springstin.
Novi termini odloženih koncerata biće uskoro objavljeni.
 
Springstin, kantautor koji voli da svira uživo, a koncerti mu traju maratonski, početkom ove godine je bio na turneji sa svojim "I strit bendom".
 
Springstin rodom iz Nju Džersija, karijeru je počeo 1970-ih godina pesmama iz miljea radničke klase i američke svakodnevice, a postao je megazvezda sa albumom "Born In The USA" (1984), na kojem je, pored slavne naslovne pesme, i ogroman hit "Dancing In The Dark".
 
U svojoj muzici kombinuje rok, kantri, bluz, pa čak i soul.
On je Oskara za pesmu "Streets Of Philadelphia" iz istoimenog filma.
 
On je među muzičarima sa više od 100 miliona prodatih ploča, a samo album "Born In The USA" prodat je u 30 miliona primeraka.
  • Analiticar

    27.09.2023 23:35
    Born to run

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika