Kit Ričards o rep i pop muzici: To je oduvek bilo smeće, to je i poenta svega

Gitarista grupe "Roling stouns" Kit Ričards otkrio je šta misli o današnjoj popularnoj rep i pop muzici.
Za "Telegraph" je rekao kako voli da sluša razne žanrove, od bluza, džeza pa sve do klasike, ali i da nije obožavalac repa i popa.
"Ne volim kad neko viče na mene i govori mi da je to muzika. Dovoljno toga dobijam i bez da izađem iz sopstvene kuće", rekao je Ričards o repu, dodavši u šali kako njegova supruga dovoljno viče na njega. 
Takođe je rekao kako pop nikad nije bila dobar, a nije ni danas.
 
"Ne želim da raspravljam o popu. To je uvek bilo smeće. Mislim, to je i poenta svega. Čine ga što je moguće jeftinijim i lakšim i zbog toga uvek zvuči isto, ima jako malo osećaja u njemu. Volim da čujem muziku ljudi koji sviraju instrumente. Odnosno, ne volim da slušam plastičnu sintetisanu muziku, kako se nekad zvalo, ono što se čuje u liftovima sada je standard", smatra ovaj muzičar.
  • Alek

    30.09.2023 20:25
    O Kit R i popu
    Reče čovek koji je napravio tonu pop pesama, haha, da da sve su "osećajne" i "duboke", daj ne z......aj, živ ti nama bio, živeli!
  • Jelena ns

    29.09.2023 12:35
    A ima i u pop-u i u rep-u sjajnih stvari ali od pre vise decenija.
    Ovo danas sto klinci slusaju je i Bogu za plakati i tu je ova legenda u pravu.
  • Đorđe

    28.09.2023 12:57
    Pa šta? Nije dilovao, koristio u izobilju na štetu svog zdravlja. I boljeg je zdravlja nego svi 80-togodišnjaci u Srbiji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika