Presluškivanje i ljubav večeras na Radiju 021: Koju muziku su vam otkrili partneri?

Ekipa Presluškivanja ovog petka slavi ljubav, ali na drugačiji način. Za koje ste muzičare ili pesme saznali zahvaljujući svojim partnerima?
Presluškivanje i ljubav večeras na Radiju 021: Koju muziku su vam otkrili partneri?
Foto: 021.rs

Muzika može da bude vrlo lična stvar, pa zato ne čudi da nas muzika spaja. U ljubavi neretko otkrijemo nešto novo što nam se sviđa, a u Presluškivanju ćemo slušati takve pesme.

Agenti Dragana Prica Kovačević, Zoran Strika i Gorica Nikolin podeliće sa slušaocima i slušateljkama svoj odabir, a isto će učiniti slušaoci koji budu dojavili svoje predloge, u ulozi doušnika.

Ovo izdanje Presluškivanja stiže na Radio 021 u premijernom terminu u petak, 20. oktobra u 20h na radio021.rs, a u repriznom terminu se emituje u nedelju, 22. oktobra u podne. Presluškivanje će biti dostupno onlajn već od subote na platformi Mixcloud.
 
Pratite sve novosti i najave novih muzičkih izazova iz nedelje u nedelju na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu.
 
Dok je novo Presluškivanje u pripremi, poslušajte poslednje izdanje koje su agenti posvetili borbi protiv malera petka trinaestog.
 
  • Realno

    17.10.2023 15:03
    Ljubu Aličića ;)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika