Presluškivanje: Muzika koju su nam otkrile voljene osobe

Ekipa Presluškivanja ove nedelje imala je interesantnu novu temu - pesme koje smo otkrili zahvaljujući našim partnerima i partnerkama.
Presluškivanje: Muzika koju su nam otkrile voljene osobe
Foto: 021.rs

Na plejlisti se ove nedelje našlo mnogo nove muzike, neki favoriti za koje ste možda već čuli, ali i nove doušničke dojave naših slušalaca i slušateljki.

Upravo te dojave pomogle su agentima Dragani Prici Kovačević, Zoranu Striki i Gorici Nikolin da naprave zabavnu emisiju, punu dobrog zvuka.

Agenti su podelili koliko tačno uzimaju u obzir muzičke predloge ljudi oko njih, ali i da li su oni lično nekoga upoznali sa novom pesmom ili izvođačem.
 
Ovo Presluškivanje emitovalo se, kao i svako novo izdanje, premijerno u petak u 20h na radio021.rs. Slušajte nas premijerno ili onlajn svake subote, a nedeljom u podne na 92,2 MHz možete da uhvatite reprizu.
 
Emisija je dostupna direktno OVDE ili je poslušajte u nastavku.
 
 
Na jednom mestu nalazi se svako dosadašnje Presluškivanje, koje možete da poslušate u bilo kom trenutku. Pratite sve novosti i najave novih muzičkih izazova iz nedelje u nedelju na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu.

Uživajte u muzici i do narednog slušanja - pazite da vas neko ne presluškuje.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika