Presluškivanje: Starije i novije pesme istih muzičara

Agenti Presluškivanja birali su stare i nove pesme istih izvođača u novom specijalu koji je u znatno dužem izdanju stigao na Radio 021.
Presluškivanje: Starije i novije pesme istih muzičara
Foto: 021.rs
Dragana Prica Kovačević, Zoran Strika i Gorica Nikolin vratili su slušaoce u prošlost, a potom proputovali decenije kako bi odabrali novije stvari koje su izbacili neki od najpoznatijih muzičara.
Svoje muzičke dojave poslali su i slušaoci Presluškivanja u ulozi doušnika, a moći ćete da ih čujete u ovom specijalnom izdanju.
Emisiju poslušajte direktno na linku OVDE ili u nastavku, a ujedno saznajte koji je sledeći muzički izazov u pripremi.
 
 
Ovo Presluškivanje emitovano je, kao i svako novo izdanje, premijerno u petak u 20h na radio021.rs. Slušajte nas premijerno ili onlajn svake subote, a nedeljom u podne na 92,2 MHz možete da uhvatite reprizu.
 
Na jednom mestu nalazi se svako dosadašnje Presluškivanje, koje možete da poslušate u bilo kom trenutku. Pratite sve novosti i najave novih muzičkih izazova iz nedelje u nedelju na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika