Presluškivanje: Bluz doživljaj za vikend uživanje

Dobar bluz zvuk daleko se čuje - ali ne morate da idete dalje od novog Presluškivanja na vašem Radiju 021.
Presluškivanje: Bluz doživljaj za vikend uživanje
Foto: 021.rs
Agenti Dragana Prica Kovačević, Zoran Strika i Gorica Nikolin pozabavili su se bluz muzikom i odabrali pesme koje čine njihovu savršenu bluz plejlistu.

Za ovu nedelju stiglo je mnogo dojava slušalaca i slušateljki, odnosno naših doušnika. Agenti su odabrali najbolje i uvrstili u emisiju u kojoj ćete uživati u narednih sat vremena.

Ovo Presluškivanje emitovano je, kao i svako novo izdanje, premijerno u petak u 20h na radio021.rs. Slušajte nas premijerno ili onlajn svake subote, a nedeljom u podne na 92,2 MHz možete da uhvatite reprizu.
 
Emisija je dostupna direktno OVDE ili je poslušajte u nastavku.
 
 
Na jednom mestu nalazi se svako dosadašnje Presluškivanje, koje možete da poslušate u bilo kom trenutku. Pratite sve novosti i najave novih muzičkih izazova iz nedelje u nedelju na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu.
  • Boško

    02.12.2023 14:34
    Presluškivanje
    Odlična emisija.Hvala voditeljskom timu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika