Praznične i zimske pesme večeras u novom Presluškivanju

Novogodišnji i božićni duh stiže na Radio 021 u novom, prazničnom izdanju Presluškivanja.
Praznične i zimske pesme večeras u novom Presluškivanju
Foto: 021.rs

Agenti Presluškivanja Dragana Prica Kovačević, Zoran Strika i Gorica Nikolin uveliko biraju pesme koje će se naći u novom izdanju, a u nadi da će vas oraspoložiti i pripremiti vas za sve hladnije zimske dane.

Zajedno sa agentima, zimske i božićne pesme biraće i doušnici, putem društvenih mreža.

Novo Presluškivanje u premijernom terminu stiže u petak, 22. decembra u 20h na radio021.rs, a u subotu će biti dostupno i onlajn na platformi Mixcloud. U nedelju u podne možete da slušate reprizno izdanje na Radiju 021.
 
Pratite nove izazove na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu i učestvujte u realizaciji ove emisije.
Dok agenti pripremaju emisiju za premijeru, poslušajte poslednje Presluškivanje u realizaciji Radija 021, gde smo povodom izbora presluškivali pesme sa političkom tematikom.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika