Najpopularniji muzičari u 2023: Tejlor Svift, Bed Bani, The Weeknd...

"Spotify Wrapped" je, kao i svake godine, otkrio ko su najslušaniji izvođači na popularnoj platformi za striming muzike.
Najpopularniji muzičari u 2023: Tejlor Svift, Bed Bani, The Weeknd...
Foto: Beta/AP
Na vrhu se nalazi megapopularna pop zvezda Tejlor Svift, koja je od 1. januara na platformi skupila 26.1 milijardu slušanja. 
 
Svift je uspela da skine s trona Bed Banija, koji je tri godine zaredom dominirao kao najstrimovaniji izvođač. Portorikanski reper ove godine se našao na drugom mestu, prenosi Index.hr.
Slede ih dvojica kanadskih izvođača, The Weeknd i Drake, a na 5. mestu se nalazi meksički pevač Peso Pluma. 
 
U top 10 našli su se još kolumbijski pevač Feid, reper Travis Scott, pop pevačica SZA, kolumbijska pop zvezda Karol G i pevačica Lana Del Rey.
Svift je uspeh proslavila ispunivši želju fanova. Naime, na Spotify je pustila pesmu "You’re Losing Me", koja se dosad mogla čuti samo na jednoj od verzija njenog albuma "Midnights", koja se mogla kupiti isključivo u SAD-u.
 
"Samo bih htela da zahvalim svima koji su slušali moju muziku ove godine, bilo gde u svetu. To što sam proglašena Spotify-evim top izvođačem 2023. na globalnom nivou zaista je najbolji rođendanski/praznični poklon koji ste mogli da mi date", poručila je Svift, koja je proslavila rođendan 13. decembar.
 
"Pokušala sam da smislim način da vam se zahvalim… Budući da su mnogi od vas tražili da stavim 'You’re Losing Me (From The Vault)' na striming… Izvolite! Sada je konačno možete slušati SVUDA", poručila je Svift.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika