Presluškivanje: Que sera, sera

Ekipa Presluškivanja u novom izdanju vratila se na svoj početak i, kao i u prvom izdanju, birala "feel good" pesme.
Presluškivanje: Que sera, sera
Foto: 021.rs

Agenti Dragana Prica Kovačević, Zoran Strika i Gorica Nikolin snimili su i zvanično poslednje izdanje u originalnom autorskom sastavu i svoje slušaoce i slušateljke obradovali pesmama koje dižu atmosferu.

U odabiru pesama su, kao i uvek, učestvovali sami slušaoci u ulozi doušnika, zbog čega je ovo izdanje još značajnije i bolje.
 
Agenti su se prisetili najboljih trenutaka u poslednje tri godine (ili ukupno 180 emisija), podelili svoje utiske, ali i uspomene koje će nositi sa sobom u budućnosti.
Ovo je 180. Presluškivanje na Radiju 021. Emisiju su osmislili agenti početkom pandemije, budući da su želeli da oraspolože ljude željne muzike i malo predaha od svetskih katastrofa, od kojih se pobeći ne može. Ipak, muzika je uvek tu da pruži privremeni beg, ali i da nas navede na razmišljanje i filozofiju, igru i šalu, suze i smeh.
 
Vaši Dragana, Strika i Gorica šalju puno pozdrava i ogromnu zahvalnost svima koji su presluškivali. Bili ste zaista zlata vredni saputnici.
 
Novo Presluškivanje poslušajte OVDE ili u nastavku.
 
 
Sva dosadašnja izdanja nalaze se na jednom mestu, tako da smo uvek uz vas. Do nekog novog susreta - pazite da vas neko ne presluškuje.
  • DezurniPresluskivac

    13.01.2024 13:52
    Hvala vam narode od sveg srca za sve, nedostajacete nam!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika