Ovih 20 bendova će se takmičiti na Bunt rok festivalu

Bunt rok festival, koji se emituje na Radio-televiziji Srbije, saopštio je večeras da je izabrano 20 bendova koji će se u drugoj polovini maja takmičiti u osmom izdanju tog festivala.
Ovih 20 bendova će se takmičiti na Bunt rok festivalu
Foto: Pixabay
Žiri festivala izabrao je 17 bendova: "Maršali", "Mali demon", "Noah", Mihajlo Tatić, "No intent", "Les Filles", "Red Danger", "Uroš i nejaki", "L'ment", "Internaut", "Deformitet", "Non Grata", "Afotička zona", "Šut", "Bristol", "Petra" i "Đirika bend".
 
Njima će se u borbi za pobedu pridružiti i pobednici Beogradskog autorskog rok festivala - "Pera Brada Potomak", Stori festa - "Riversajd bend" i Velikogradištanske gitarijade - "Asend".
Na ovogodišnje izdanje festivala pristiglo je 120 prijava, a izabranih 20 bendova takmičiće se u dve polufinalne večeri, odakle će 10 bendova biti izabrano za finale Bunt rok festivala.
Stručni žiri će ove godine raditi u istom sastavu kao i prošle godine: Maja Cvetković ("E play"), Ivan Fece Firči, Milena Milutinović ("Repetitor"), Miloš Ignjatović ("Dorćol plac") i Milovan Bošković ("Zemlja gruva").
 
Najbolji učesnici Bunt rok festivala će osvojiti čuvene statuete munje (zlatnu, srebrnu i bronzanu), kao i novčane nagrada RTS-a ali i druge nagrade prijatelja festivala, a pobednici će imati i priliku da nastupe na najprestižnijim muzičkim festivalima u Srbiji i regionu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika