Princ Čarls stiže u Srbiju

Britanski princ Čarls i njegova supruga Kamila posetiće Srbiju u martu, tokom turneje po Zapadnom Balkanu.
Kako se navodi u saopštenju, u pitanju su zvanične posete "Hrvatskoj, Kosovu, Crnoj Gori i Srbiji". 
 
Detalji posete još nisu saopšteni, ali britanski mediji prenose da će "balkanska turneja" trajati do 10 dana, a Čarls i Kamila će balkanske zemlje posetiti u ime britanske vlade. 
 
Princ Čarls je osam puta boravio u regionu, poslednji put 2007. godine, kada je posetio Bosnu i Hercegovinu. Na teritoriji Srbije poslednji put je bio 1999. godine, kada je posetio Kosovo.
 
U saopštenju kraljevske porodice, poseta 1999. godine označena je kao "poseta Kosovu", iako je Kosovo jednostrano proglasilo nezavisnost 2008. godine. 
 
Autor: B92
  • Stole

    15.01.2016 15:11
    Ne znam samo koji će nam očin ovaj. Ko ga je uopšte i zvao.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.