Bouvi bogatstvo ostavio supruzi, ali je i svog asistenta i dadilju učinio milionerima

Legendarni muzičar, Dejvid Bouvi, koji je nedavno preminuo u 69. godini, iza sebe je ostavio bogatstvo od 100 miliona dolara koje je, kako se navodi, dodelio svojoj drugoj supruzi Iman, sinu i ćerki.

Bouvi je tokom pisanja testamenta mislio i na ljude koji su sve vreme bili uz njega i pomagali mu, te je ličnom asistentu ostavio 2 miliona dolara, a dadilji koja se brinula o njegovoj ćerki ostavio je milion dolara.

Testament legendarnog muzičara je službeno otpečaćen u jednoj advokatskoj kancelariji na Menhetnu. U testamentu stoji da 50 odsto bogatstva Bouvija će pripasti njegovoj supruzi, a po 25 odsto ide ćerki i sinu preminulog muzičara.

U testamentu se dalje navodi da je poslednja želja Dejvida bila da se njegovi posmrtni ostaci rasprše po budističkom ritualu na indonežanskom ostvru Bali. Bouvi je često posećivao ostrvo Bali, a čak je i snimao na indonežanskom jeziku.

Podsetimo, Dejvid Bouvi preminuo je 10. januara u svom domu u 69. godini života okružen svojom porodicom nakon 18 meseci borbe sa kancerom.

Autor: agencije

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.