Sofija Vergara sedmu godinu zaredom najplaćenija televizijska glumica

Glumica Sofija Vergara ove godine je zaradila 42,5 miliona dolara, što je prema procenama magazina Forbs čini najplaćenijom televizijskom glumicom.
Vergara glumi u sitkomu "Moderna porodica", a na vrhu je sedmu godinu zaredom. Osim na TV-u, Vergara je značajnu količinu novca zaradila zahvaljujući sponzorskim ugovorima i saradnjama s reklamnim kampanjama.
 
Na drugom mestu najplaćenijih glumica je Kejli Kuoko, Peni iz serije "Teorija velikog praska", koja je ove godine zaradila 24,5 miliona dolara. Elen Pompeo iz serije "Uvod u autonomiju" zaradila je 23,5 miliona dolara i zauzela je treće mesto, a slede je glumice Mariška Hargitej i Džuli Bouven. 
 
Prema Forbsovim podacima, Vergara je od 1. juna 2017. do 1. juna 2018. godine zaradila mnogo više novca nego Džim Parsons, Šeldon iz serije "Teorija velikog praska", koji se sa zarađenih 26,5 miliona dolara našao na prvom mestu najplaćenijih televizijskih glumaca.
 
Deset najplaćenijih televizijskih glumaca za godinu su zaradili ukupno 181 milion dolara, dok je deset najplaćenijih televizijskih glumica zaradilo 168,5 miliona dolara.
 
Glumci serija "Teorija velikog praska" i "Moderna porodica" zauzimaju 10 od ukupno 20 mesta na ove dve liste.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.