Ukrajinski baletan Sergej Polunjin uzeo rusko državljanstvo

Svetski poznat baletan ukrajinskog porekla Sergej Polunjin objavio je na Instagramu da je uzeo rusko državljanstvo.
Igrač, koji je objavio i sliku svog novog pasoša, na ovaj način je podržao ruskog predsednika Vladimira Putina.
 
"Srećan sam što sam postao ruski državljanin i i što mogu da dignem glas protiv loših beskrupuloznih ljudi koji stvaraju revolucije i ratove u Ukrajini, Gruziji i drugim zemljama", navodi se u poruci 29-godišnjeg Polunjina, poznatog po tome što je prekinuo saradnju sa prestižnim britanskim Kraljevskim baletom.
 
Polunjin, koji na grudima ima istetoviran lik Vladimira Putina, na jednoj ruci ukrajinski nacionalni simbol, a na drugoj ruski, nastupio je i na ovogodišnjem Egzitu u Novom Sadu.
 
Bio je glavni protagonista videa "Buđenje" prikazanom na svečanosti povodom otvaranja Narodnog muzeja Srbije u junu u Beogradu.
 
Polunjin je imao uloge u više filmskih hitova, a zapažen je bio i po koreografiji u spotu za pesmu "Take Me to Church" irskog muzičara Hozijera.
  • /

    21.12.2018 10:57
    /
    aaa zato je on bio na exitu
  • bespilotna leLETIca

    01.12.2018 20:51
    Istetovirati Putina na grudima....

    Ima li latinski naziv za to stanje?

    Jos samo da cujem da je neko istetovirao Trampa...
  • LL

    01.12.2018 11:33
    LL
    Derane bavi se baletom, mnogo je lepse nego politika, mani se gluposti. Posle ce ti biti zao jel si prokockao godine na idiotluk.......

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.