Bil Kozbi: Zatvor je neverovatno iskustvo

Bil Kozbi suprugu nije video od septembra, ali se s njom telefonom čuje tri puta dnevno, a zatvor smatra "neverovatnim iskustvom", rekao je njegov portparol Andrju Vajat za "Njujork dejli njuz".
"Kaže da je to neverovatno iskustvo. Pomaže mu da bude kreativniji, a kad izađe, planira da piše o proživljenom iskustvu", rekao je Vajat.
 
Dodaje da Kamil Kozbi ne posećuje supruga u zatvoru u Filadelfiji, ali da je to Kozbijev izbor. Njegov klijent "preferira" svakodnevne telefonske razgovore s njom.
 
"Par je pre nekoliko nedelja proslavio 55 godina braka, a njihova je veza još 'čvrsta'. Kamilin neodlazak suprugu u zatvor nema nikakve veze s njenim ponosom niti s mogućim razvodom", pojasnio je Vajat i dodao da "Bil strahuje da bi neki ljudi, u slučaju poseta mogli da pokušaju da iskoriste Kamil i njegove ćerke" i da "ne želi da čitava situacija preraste u cirkus".
 
Vajat kaže i da veruje da je nekadašnje vojno iskustvo osamdesetjednogodišnjem Kozbiju pomoglo da se privikne na zatvorski život.
 
"Četiri godine je proveo u mornarici, a zatvor se ne razlikuje previše od mornarice. Ljudi imaju zajedničke sobe, spavaju iznad vas u krevetima na sprat. Svi obavljaju svoj posao, a vi morate da sledite pravila", rekao je Vajat.
 
"Ustaje u pola četiri, potom vežba. Budući da je hrana prepuna soli, najpre je premesti u šolju, a potom tri puta ispere iznad umivaonika kako se ne bi razboleo. Kozbi sebe smatra političkim zatvorenikom, koji mora da održi dobro zdravlje dok se ne reši žalba", kazao je.
 
U početku je Kozbi, poput ostalih poznatih zatvorenika bio u odvojenom delu zatvora kako bi se prilagodio, ali od 28. januara zatvorske dane provodi u ćeliji u okviru Odeljenja za veterane, jede u zajedničkoj trpezariji i mora da bude prisutan na svakoj prozivci. Ima pristup zajedničkim prostorijama, dvorištu, bibiliotekama i prostorijama za verske obrede.
 
Komičar Bil Kozbi, poznat po ulozi u hit seriji "Kozbi šou", osuđen je na tri do 10 godina zatvora zbog seksualnog napada. Poznat kao "američki tata" zbog očinske uloge u popularnoj humorističnoj seriji iz osamdesetih godina, kažnjen je zbog drogiranja i seksualnog napada na Andreu Konstand 2004. godine. Veruje se da mu je zbog duboke starosti dosuđena kraća kazna.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.