Mik Džeger ide na operaciju srca

Frontmen čuvene rok grupe Roling Stons sedamdesetpetogodišnji Mik Džeger ove nedelje ide na operaciju zamene srčanog zaliska, objavili su danas američki mediji.
Džeger će biti operisan u Njujorku i očekuje se da će se nakon toga potpuno oporaviti, prenosi Rojters.
 
Bend je u subotu saopštio da će odložiti turneju po SAD i Kanadi da bi Džeger dobio medicinski tretman. Očekuje se da će se legendarni 75-godišnjak vratiti na pozornicu do leta, piše Drudge Report.
  • Obozavateljka

    03.04.2019 09:06
    decaka
    godine nisu vazne - on je veciti decak. Kao i Hju Grant.
  • Seka Persa

    03.04.2019 00:54
    @Analitičar

    Ljubomoran?....Ili....?
  • Analiticar

    02.04.2019 02:08
    Analiza
    Uzimanje Viagre u velikim kolicinama moze da uzrokuje ostecenje srcanog zaliska

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.