Bivši kralj Belgije pristao na test utvrđivanja očinstva

Bivši kralj Belgije, Albert Drugi (84) pristao je na test DNK na zahtev Delfin Boel koja tvrdi da je njegova ćerka, a rezultati testa će u prvo vreme ostati poverljivi.
"Njegovo Visočanstvo Kralj Albert odlučio je da se podvrgne ekspertizi koju je naložio sud", izjavili su njegovi advokati i dodali da je test DNK urađen jutros, uzimanjem uzorka pljuvačke.
 
Apelacioni sud u Briselu je u oktobru 2018. godine naložio Albertu Drugom test očinstva posle zahteva Delfin Boel. Bivši suveren je to najpre odbio.
 
Delfin Boel, belgijska vizuelna umetnica koja ima 51 godinu, tvrdi da je rođena iz duge veze 60-ih i 70-ih godina, koju je imala njena majka Sibil de Selis Lonšan sa Albertom Drugim, tada prestolonaslenikom, koji je od 1959. u braku sa Paolom Rufo di Kalabrijom.
 
Bivši kralj, koji je vladao od 1993. do 2013. godine i koji je otac sadašnjeg kralja Filipa, demantovao je da je imao takvu vezu. 
 
Međutim, Albert Drugi je priznao da je imao krizu u braku sa Paolom baš u vreme koje mu se pripisuje da je bio u vezi sa majkom Delfin Boel.
  • Branko

    29.05.2019 17:09
    Da li gospodja vizuelna umetnica zeli da se dokopa neke love ili da dobije status princeze? Jedno je sigurno, da joj nije motiv da sada od pedeset i nesto godina obraduje i, upozna svog oca, pa makar na silu i preko suda.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.