Najpraćeniji profili na društvenim mrežama imaju više lažnih pratilaca nego pravih

Institut za moderni muzički performans iz Velike Britanije analizirao je profile poznatih ličnosti, kako bi utvrdio ko ima najviše lažnih pratilaca, odnosno botova.
Na prvom mestu našla se američka TV voditeljka i komičarka Elen Dedženeris, koju prati 74,4 miliona ljudi, od čega je čak 58 odsto lažnih naloga.
 
Na drugom mestu je pevačica i glumica Kejti Peri sa 53 odsto lažnih pratilaca. Iza nje je rijaliti zvezda Kortni Kardašijan, koja ima ukupno 80 miliona pratilaca, od čega je skoro polovina, 49 odsto, lažnih.
 
Isti procenat botova ima i pevačica Tejlor Svift, čija je ukupna brojka 119 miliona pratilaca. Iza nje su korejski superstarovi BTS, koje prati 19 miliona pratilaca, od kojih su gotovo 49 odsto lažnih.
 
Slede zvezda Bolivuda Dipika Padukone (48 odsto), Majli Sajrus (47 odsto), Arijana Grande i Prijanka Čopra (po 46 odsto). Na 10. mestu je Kajli Džener sa 45 odsto.
  • /

    14.08.2019 14:43
    /
    a jel analizirao otkud onoliko pregleda ceci na tubeu?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.