VIDEO Antonio Banderas otvorio pozorište u rodnoj Malagi

Glumac Antonio Banderas sinoć je otvorio pozorište koje je osnovao u rodnom gradu Malagi, premijerom mjuzikla "A Chorus Line" u kojem i glumi.
Banderas je za otvaranje svog pozorišta "Teatro del Soho", u Malagi na jugu Španije, izabrao delo koje govori o anonimnim umetnicima i njihovoj patnji iza scene.
 
"Predstava govori o ljudima koji zaista podržavaju mjuzikl i pozorište ali njihova imena ne sjaje i nisu poznata široj javnosti", rekao je Banderas koji u predstavi igra jednog od 26 glumaca. Orkestar od 22 muzičara direktno prati predstavu u novom pozorištu sa više od 800 mesta.
 
Banderas (59) počeo je karijeru tokom 80-ih godina u Španiji. Sa 19 godina je postao glumac Španskog nacionalnog pozorišta.
 
Istakao se glumeći u filmovima reditelja Pedra Almodovara, a u Holivudu je igrao u ostvarenjima kao što su "Atentatori", "Intervju s vampirom", "Desperado", "Filadelfija" i "Maska Zoroa".
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.