Bekam za pojavljivanje u video-igrici dobija 45 miliona evra

Engleski fudbaler Dejvid Bekam saopštio je da je potpisao trogodišnji ugovor s kompanijom EA Sports i pojaviće se u video-igrici FIFA 21.
Bekam je na svom Instagramu otkrio da je veoma ponosan što se njegov lik nalazi na omotu video-igrice, a osim pojavljivanja na naslovnici, Bekam će se naći među fudbalskim ikonama u popularnom FIFA mode-u Ultimate Team u naredne tri godine, a ugovor je vredan 45 miliona evra.
 
Poslednji put bivši fudbaler Mančester junajteda, Real Madrida, Milana, LA Galaksija i Pari Sen Žermena, na omotu igrice FIFA pojavio se 1998. godine.
 
"Posle 23 godine... Tako sam ponosan što sam opet na naslovnici FIFA 21. Uzbuđen sam što ću se vratiti na teren kao ikona s nekim od starih saigrača. Možda će moji sinovi sada misliti da sam kul tata", napisao je Bekam na Instagramu.
 
  • grobar

    26.11.2020 14:51
    samo neka ne progovara

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.