Vilijam Šatner će putovati u svemir

Glumac Vilijam Šatner, najpoznatiji po ulozi kapetana Džejmsa Kirka u franšizi "Star Trek" putovaće u svemir.
Devedesetogodišnji glumac otisnuće se u svemir u sledećem poletanju rakete Blue Origin osnivača Amazona, Džefa Bezosa. Putovanje je zakazano za oktobar ove godine.
 
Šatner će tako postati najstariji putnik u svemiru. Tako će nadmašiti avijatičarku Vali Fank koja je sa svojih 82 godine dosad bila najstarija svemirska putnica - i to 60 godina nakon što joj je NASA nije odobrila let u svemir jer je žena.
 
Ostale tri osobe koje će se pridružiti Šatneru nisu navedene. Zvanično saopštenje se tek očekuje.
  • Srki

    01.10.2021 09:56
    Prizren
    Ziveo legendo!!!!
  • /

    30.09.2021 09:35
    /
    @vladimir
    izgleda kao srbin sa 38g
  • Vladimir

    29.09.2021 21:37
    Star Trek
    Space: the final frontier. These are the voyages of the starship Enterprise. Its five-year mission: to explore strange new worlds. To seek out new life and new civilizations. To boldly go where no man has gone before! Kao fan Star treka u ek sam se pitao zašto njega nisu nikada pozvali da bude jedan od putnika na ovim svemirskim putovanjima, sad mi je jako drago zbog jedinog i najboljeg kapetana Kirka

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.