Bekam ustupio Instagram nalog ukrajinskoj doktorki

Dejvid Bekam ustupio je na korišćenje svoj Instagram nalog ukrajinskoj doktorki Irini iz Harkova.
Irina je na Bekamovom nalogu, koji prati 71,5 miliona ljudi, pokazala pun podrum gde se evakuišu trudnice i majke, od prvog dana ruskog napada na Ukrajinu, preneo je "Gardijan".
Ona je okačila fotografije novorođenčadi na intenzivnoj nezi, gde leže bebe koje zavise od kiseonika, koji je donirao Unicef. 
Irina je navela da sada radi 24 sata dnevno i da misli da ona i njene kolege verovatno rizikuju život, ali da ne razmišljaju o tome jer vole svoj posao.
 
"Doktori i medicinske sestre su ovde. Brinemo, plačemo, ali niko od nas ne odustaje", navela je ona na Bekamovom nalogu.
 
Ambasadsor Unicefa od 2005. godine, Bekam, apelovao je na svoje pratioce da doniraju pomoć Ukrajini.
  • x

    21.03.2022 21:27
    x
    @Mad Hatter
    Tacno je. Doktor se zove Gennadiy Druzenko. Evo i link.
    https://www.dailymail.co.uk/news/article-10636597/Ukrainian-doctor-tells-TV-interviewer-ordered-staff-CASTRATE-Russian-soldiers.html
  • Slucaj

    21.03.2022 19:36
    @samo pitam
    Rade gnusobe, snimaju se i postavljaju na internet, je l? Svega ima na internetu. A ima i ljudi koji veruju u sve sto vide ili cuju. Zemlja je ravna, neki kazu.
  • @mad hater

    21.03.2022 16:49
    Nemoj da ti bude tesko, potrazi snimak. Ne izmisljam. Gnusno je. Mozes i snimak kako vezuju ljude za bandere pa ih bicuju. Isto je gnusno, ali bbc to ne objavljuje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.