Depardje: Ruski narod nije odgovoran za lude ispade Vladimira Putina

Glumac Žerar Depardje osudio je "lude, neprihvatljive ispade" ruskog predsednika Vladimira Putina u Ukrajini, javlja agencija AFP.
"Ruski narod nije odgovoran za lude, neprihvatljive ispade svojih vođa poput Vladimira Putina", rekao je glumac.

Depardje je napustio rodnu Francusku i uzeo rusko državljanstvo 2013. u znak protesta protiv predloženog povećanja poreza bogatima u njegovoj domovini.

Otkako je dobio rusko državljanstvo, često je hvalio tu zemlju, nazivajući je "velikom demokratijom" i hvaleći Putina.
 
Bez obzira na to, od momenta kada je počeo rat u Ukrajini, glumac je iskazao svoje protivljenje ruskoj invaziji.
 
Nedavno je najavio da će sav prihod od tri koncerta u Parizu dati "ukrajinskim žrtvama ovog tragičnog bratoubilačkog rata".
  • sve

    02.04.2022 15:13
    same moralne gromade
    opet... pre neki dan su se bacili u pricu cancel culture kad je bila vest da je lik optuzen za sta li seksualno uznemiravanje, pedofiliju sta li nije ni bitno. Kako eto to je sve protiv rusa, putina, itd, itd...
    sad odjednom ne valja... pa kako sad to? ma dajte vise pun mi je kofer putinofila i ostalih "prvosrbijanaca" ili koji li ste vec, principijelni ste ko kisne gliste.
  • YYY

    02.04.2022 09:35
    I to kaže patriota i moralna gromada koji je emigrirao iz otadžbine zbog poreza bogatima.
  • JOJE

    02.04.2022 07:31
    Depardje ne znaš!
    Kad se glumac bavi svetskom politikom, razume se kao naš predsednik u šarm, muziku, duhovitost i sl...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.