Vil Smit 10 godina ne sme na dodelu Oskara

Odbor američke Akademije za film zabranio je glumcu Vilu Smitu učešće na svim događajima u organizaciji akademije, uključujući dodelu Oskara, u narednih 10 godina.

Ta odluka je doneta nakon što je Smit tokom ovogodišnje ceremonije dodele najvećih filmskih nagrada Akademije ošamario voditelja Krisa Roka.

U saopštenju se ističe da je 94. ceremonija dodele Oskara trebalo da bude proslava brojnih pojedinaca u filmskoj zajednici koji su odradili neverovatan posao u prethodnoj godini, ali da su ti momenti pali u senku neprihvatljivog i štetnog ponašanja Vila Smita.

Vil Smit se 1. aprila povukao iz članstva američke Akademije za film i saopštio da će prihvatiti i druge sankcije koje Akademija bude uvela zbog  incidenta.
 
On se tokom dodele Oskara, 27. marta, popeo na binu i ošamario Krisa Roka, zbog njegove šale na račun Smitove supruge Džejde Pinket Smit, koja je obrijana do glave jer pati od alopecije.
  • Marina

    26.04.2022 07:01
    Farsa Amera jer uvreda zeni javno moze da kosta ovog 300 miliona dolara i ja bi ga tuzio i dobio. Farsa Akademije, da je dozvolila da i u sali neko nekoga ismijava.
  • Dragan

    09.04.2022 10:03
    Ah
    Ova akademija sa bez značajnim filmovima zatvoriti.Javno klevetanje bolesne osobe (u ovom slučaju žene) je po njima dizvoljeno.Ajde diskvalifikujte i onog koji je ismevao bolesnu osobu.Pitam komentatore šta bi vi uradili da vam neko javno ismeva ženu ?
  • xqt

    09.04.2022 06:43
    Ovo podseća na onaj stari vic: Sudija je lopova osudio što je krao kokoške, a pomilovao ga za jaja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.