Kevinu Spejsiju određena kaucija

Sud u Londonu odredio je danas američkom glumcu Kevinu Spejsiju kauciju nakon što je optužen po četiri tačke za seksualni napad na trojicu muškaraca, javlja CNN.
Spejsijev advokat rekao je sudu da "snažno poriče" sve optužbe.
Odobrena mu je bezuslovna kaucija nakon što je njegov advokat rekao sudu da će morati da se vrati u Sjedinjene Američke Države između suđenja da bi radio i video svoju porodicu.
Glumac je optužen da je u maju ove godine pokušao seksualni napad.
 
Optužbe se odnose na dva navodna incidenta u Londonu 2005. godine, još dva 2008. i još jedan incident u Glosterširu, u zapadnoj Engleskoj 2013. godine.
 
Navodna žrtva incidenata iz 2005. sada je u četrdesetim godinama, dok su dvojica muškaraca koji su navodno umešani u incidente iz 2008. i 2013. sada u tridesetim godinama, saopštila je londonska Metropoliten policija.
 
Britansko krunsko tužilaštvo odobrilo je optužbe protiv Spejsija krajem maja, ali one nisu mogle biti formalno primenjene do ponedeljka, kada je on boravio u Ujedinjenom Kraljevstvu.
 
Za njegovo sledeće saslušanje određen je 14. jul. 
  • pera

    16.06.2022 17:42
    ..
    I, kolika je kaucija? Ili ste opet samo citali sta je ko rekao na tviteru?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.