Riki Martin optužen za incest, moguća kazna od 50 godina zatvora

Pevača Rikija Martina je njegov nećak Denis Jadijel Sančes optužio za nasilje u porodici i incest, zbog čega može biti osuđen na 50 godina zatvora.
Pevačevi advokati, međutim, odbacili su sve optužbe.
Ranije ovog meseca, 50-godišnji Martin dobio je zabranu prilaska tokom incidenta u Portoriku, ali je ime optužitelja prvobitno bilo skriveno, prenosi Foks njuz.
Prema španskom portalu vesti Marka, Martinov brat Erik Martin otkrio je identitet optužitelja kao svog 21-godišnjeg nećaka. Sančes je nedavno identifikovao Martina, njegovog ujaka, kao svog navodnog napadača.
 
"Nažalost, osoba koja je iznela te tvrdnje bori se sa dubokim problemima mentalnog zdravlja", kazala je za Foks njuz didžital Marti Singer, advokatica Martina.
 
Ona je dodala da "Riki Martin, naravno, nikada nije, niti će biti umešan ni u kakav oblik seksualne ili romantične veze sa svojim nećakom".
 
"Ta ideja nije samo netačna, nego je i odvratna. Svi se nada da će taj čovek dobiti pomoć koja mu je hitno potrebna. Ali, iznad svega, nadamo se da će ovaj odvratni slučaj biti odbačen čim sudija razmotri činjenice", poručila je Singer.
 
Prema Sančesu, Martin je "sprovodio fizičke i psihološke napada" na njega. Marka je prenela da su njih dvojica bili u sedmomesečnoj vezi koja se okončala pre dva meseca. Sančes je sin Martinove polusestre.
 
Prema Marki, Martin je nastavio da komunicira sa Sančesom, zbog čega je dobio zabranu prilaska u Portoriku 1. jula.
 
Taj medij navodi, da po zakonima protiv incesta u Portoriku, Martin može da dobije zatvorsku kaznu od 50 godina, ukoliko se navodi protiv njega pokažu istinitim. Očekuje se da se pevač vrati u Portoriku 21. jula na suđenje. Pošto je dobio zabranu prilaska, Martin je na Tviteru odbacio te navode.
 
"Zabrana prilaska zasnovana je na potpuno lažnim navodima, tako da ću reagovati kroz sudski proces činjenicama i dostojanstvom koje me karakteriše", napisao je on na Tviteru.
  • Ovdašnji

    16.07.2022 17:24
    Ako i ovaj slučaj...
    ...posle sudskog epiloga, pokaže da je optuženi nevin, onda stvarno više ne znam ko i dalje može smatrati da se "cancel" kulture ne treba gnušati, kloniti i zauvek okanuti?! Ostavite ovlašćene organe da rade svoj posao, ali npr. suđenja prenosite javno, da svi mogu lično da se uvere u funkcionisanje sudske vlasti i pravednost presuda, čak i kada su optuženi slavni i bogati. Pa ako se dokaže krivim, neka dobije koliko godina mu sleduje po zakonu! Pošto su toliko puta već ljudi gubili jedno od svojih osnovnih ljudskih prava, pravo na rad (i prezumciju nevinosti), nakon što bi ih mediji i Twitter rulja proglasili krivim bez suđenja, iako su kasnije na sudu bili proglašeni nevinim, da se ovo više jednostavno ne sme dozvoljavati! Svačija odgovornost se mora utvrditi na sudu, a ne u medijima, na Twiteru ili nekim drugim društvenim mrežama!
  • sa

    16.07.2022 15:07
    Pitam se da li bi ga svi ovako branili i da je zenska osoba optuzila neku poznatu osobu, i da li bi i tada bilo pravilo da su svi nevini dok se ne dokaze suprotno.
  • Miloš

    16.07.2022 12:32
    Baš juče čitam za onog glumca Armija Hamera kako mu je uništena karijera. Nikad ništa nije dokazano. Nije čak bilo ni tužbe niti ikakvog procesa. Samo se pojavile dve žene s navodima i to je dovoljno. Novinari odradili svoje. Jezivo je da neko može prosto da izmisli nešto i izmanipuliše javnošću i čoveku uništen život preko noći. Svet je odlepio totalno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.