Grupa građana traži da plate Karleuši da im ne peva na Roštiljijadi u Leskovcu

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović najavio je da će 32. Roštiljijadu otvoriti pevačica Jelena Karleuša, čiji će nastup koštati 20.000 evra.
Brojni Leskovčani nezadovoljni su izborom izvođača, ali i cenom nastupa, a Pokret za Leskovac najavljuje da će pokrenuti inicijativu da zajedno sa građanima prikupe ceo honorar i ponude joj - da ne peva u Leskovcu, prenose Južne vesti.
Iz Pokreta za Leskovac, koji je nastao od članova koji su napustili Dveri, ističu i da Roštiljijada mora izgledati drugačije, kvalitetnije i kulturnije u svim segmentima pa i u odabiru izvođača. Zbog toga su rešili da zajedno sa građanima prikupe 20.000 evra, ponude ih Karleuši i tako spreče njen nastup 22. avgusta na otvaranju festivala roštilja, objavile su Južne vesti.
"Pokrećemo akciju pronalaženja 20.000 Leskovčana koji su spremni da daju po jedan, dva, tri i više evra (do visine zvaničnog honorara za nastup, pa i više, ako je potrebno) kako bi sakupili dovoljno sredstava za honorar koji ćemo dotičnoj Divi ponuditi kako ne bi pevala u centru našeg grada", navodi se u saopštenju ovog pokreta.
 
Dodaju i da će sav prikupljeni novac, ukoliko ga Karleuša odbije, u dogovoru sa Leskovčanima zajedno uplatiti u humanitarne svrhe.
 
Prošlogodišnju Roštiljijadu otvorila je Svetlana Ceca Ražnatović, a Leskovčani su tada takođe pokrenuli peticiju da se novac preusmeri za lečenje dece.
  • Jela

    22.07.2022 17:53
    Stop ubijanju kulture
    Raskinuti ugovor, publika je se gnusa. Novac preusmeriti sirotinji.
  • Sabahudin

    22.07.2022 11:56
    Omerović
    Ako dotična "zapeva" presešće im pljeske sa sve mućkalicom... Kukala im majka šta doživeše Leskovčani...
  • Caki Le

    21.07.2022 08:43
    Mućkalica ?
    @Kole - "U Leskovcu moze da prodje i Meho Spuzic Kvaka.."
    - Nešto si mnogo pomešao - Meho je Puzić a "Kvaka" je Bora Spužić..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.