VIDEO: Avril Lavinj dobila zvezdu na holivudskoj Stazi slavnih

Avril Lavinj, "princeza pop-panka", dobila je svoju zvezdu na holivudskoj Stazi slavnih.
Otkrivajući svoju zvezdu, Lavinj je okupljenima pokazala i svoju fotografiju sa Staze slavnih koja je nastala kada je muzičarka imala samo šesnaest godina.
"Sećam se da sam videla ova legendarna imena i nisam mogla ni da sanjam da će se i moje naći ovde. Ovo je tako ludo", rekla je Lavinj, dodavši da oseća veliku zahvalnost.
Otkrivanju zvezde Avril Lavinj prisustvovali su njen verenik Mod San, producent Džon Feldman i njeni saradnici Loren Kristi i Mašin Gan Keli, piše Variety.
 
"Danas volim da stvaram muziku, više nego ikad. Osećam se tako inspirisano i nadam se da će neka 16-godišnjakinja iz malog grada, koja jedno dana dođe u Holivud puna nade i snova videti ovu zvezdu i reći sebi: 'Bože, i moje ime bi tu moglo biti jednog dana', jer bi zaista moglo", zaključila je muzičarka.
 
Avril se smatra za ključnu izvođačicu za proboj žena u polje pop-pank muzike. Od početka karijere prodala je više od 40 miliona albuma i 50 miliona singlova širom sveta, što je čini trećim najprodavanijim kanadskim umetnikom, iza Selin Dion i Šanaje Tvejn.
 
Singl koji ju je vinuo u visini - "Complicated" - našao se na vrhu lestvica u nekoliko država širom sveta. Objavila je osam albuma, od kojih je poslednji "Love Sux" lansiran u februaru ove godine.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.