VIDEO: Ilon Mask u zgradu Tvitera ušao sa lavaboom u rukama - zašto?

Ilon Mask na svom je Tviter profilu objavio video kako ulazi u zgradu kompanije Tviter i u rukama nosi lavabo.
Lavabo u Maskovim rukama, naravno, nije slučajno. 
"Ulazim u Tviter. Let that sink in", napisao je. Sintagma "let that sink in" u bukvalnom prevodu bi značila "pustite taj umivaonik unutra", a u svakodnevnom govoru na engleskom jeziku znači otprilike "pusti da ti se slegne".
Maskov bizarni video za manje od 15 minuta imao je više od milion pregleda.
 
 
Mask je u svoju biografiju na Tviteru stavio "Chief Twitt" i mnogi nagađaju da ulazi u finalnu fazu preuzimanja kompanije.
 
Chief Twit bi mogao biti znak da Mask planira da sebe imenuje glavnim izvršnim direktorom Tvitera nakon što ga preuzme - ili će stvoriti izmišljenu titulu kakvu ima u Tesli, gde je u finansijskim dokumentima naveden kao Tehnokralj.
  • Sasa

    27.10.2022 19:31
    @krembosi
    Jel si ti jos jedan od wokera koji nema pojma ko su inceli, pa njega i Petersona gledate kao njihove kraljeve, totalno nesvestan da oni nijednu doticnu tacku sa njima nemaju? Takvi kao ti ste toliko isprani propagandom da ne znate ni gde idete ni odakle ste dosli.
  • Dragan

    27.10.2022 10:05
    Ah
    Dubok naklon koji pored automobola ima svemirske brkdove,kišobrane,šolje,metalne bočice,skejt za decu,surf ploču (rasprkdat za 24 h za 1500 dolara komad),tekilu,parfem,robote.Za njega nema zime novac nema,živi u iznajmlnenoj kući od 47m2.Cela njegova imovina u deonicama. Raduje se ko dete kad sklopi posao.Kako je samo skakal kad je prvi auto izašao u javnost (svakk dete bi mu pozavidelo).
  • Mićo

    27.10.2022 09:50
    /
    Džabe mu taj tehnokralj, kad je Rambo svetski mega car.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.