Robert de Niro u 80. godini dobio sedmo dete

Slavni glumac Robert de Niro dobio je sedmo dete.
Robert de Niro u 80. godini dobio sedmo dete
Foto: Beta/AP
Srećnu vest je potvrdio u intervjuu za kanadske medije.
Njegov predstavnik za štampu je takođe potvrdio ovu vest i za "Sky News" rekao da je De Niro u 80. godini dobio sedmo dete, te da je glumac presrećan.
Robert De Niro ima šestoro dece iz svojih brakova i veza. Sa prvom suprugom Dajanom Abot ima ćerku Drinu i sina Rafaela.
 
Sa bivšom devojkom, modelom i glumicom Toukie Smit dobio je 1995. godine blizance Huliana i Arona.
 
Sa nekadašnjom suprugom Grejs Hatavej glumac ima sina Eliota i ćerku Helen.
 
On se od Grejs razveo 2018. godine, a pričalo se da je glumac još tokom braka uplovio u vezu sa instruktorkom borilačkih veština Tifani Čen. Njih dvoje su se upoznali 2015. godine na snimanju filma "Praktikant" i godinama se priča o tome da su u vezi, ali oni to nikada nisu potvrdili.
 
Zvanično nije poznato ko je majka glumčevog sedmog deteta koje je čak 51 godinu mlađe od De Nirove najstarije ćerke Drine koju je, inače, usvojio. Takođe, nije saopšten ni pol bebe.
  • Miodrag

    18.05.2023 07:52
    A ja sa 42 godine, ni jedno.
    Šta radi De Niro ...
  • L. D

    10.05.2023 12:05
    l.d.
    Čuvaj ka da je tvoj!
  • Joki

    10.05.2023 11:08
    Koliko SEBICAN covek... pravis dete u osamdesetoj godini??? Pa sta ce to dete za par godina? Koliko su poremeceni likovi iz Holivuda... Osima Kijano Rivsa... on ima zenu svojih godina i normalno se ponasa....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.