Osuđena obožavateljka koja je Hariju Stajlsu poslala 8.000 pisama za mesec dana

Žena koja je uhodila Harija Stajlsa zatvorena je i zabranjeno joj je da odlazi na njegove nastupe.
Mira Karvajo (35) poslala je pevaču 8.000 čestitki u manje od mesec dana, rečeno je sudu Harov Kraun, a osuđena je na 14 nedelja zatvora nakon što je u utorak priznala krivicu za optužbu za uhođenje. 
 
Karvajo je takođe izrečena zabrana prilaska u trajanju od 10 godina i rečeno joj je da ne sme da prisustvuje nijednom događaju na kom Stajls nastupa, piše BBC.
Karvajo je naređeno da ne kontaktira Stajlsa, ni direktno ni indirektno, a zabranjen joj je i ulazak u područje severozapadnog Londona, te takođe mora da plati naknadu za žrtvu u iznosu od 134 funte.
 
Brazilska državljanka slala je 30-godišnjem pevaču rukom pisana pisma dok je bila u Velikoj Britaniji, a naručila je i niz čestitki za njega preko interneta koje su poslate na njegovu adresu. Od 8.000 poslatih čestitki, neke su bile čestitke za venčanje, a dva su pisma lično dostavljena na Stajlsovu adresu.
Sudski dokumenti pokazuju da je Karvajo boravila u hostelu za izlete u zapadnom Londonu, nakon što je u decembru stigla u Ujedinjeno Kraljevstvo. Njena porodica nije znala da je otputovala, a ona je priznala optužbu za uhođenje koje je uključivalo ozbiljnu uznemirenost kod pevača.
 
Advokatica koja zastupa Karvajo rekla je da doktor njene klijentkinje u Brazilu smatra da ona pati od manične epizode. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Holivudske zvezde povlače podršku Bajdenu

Nekoliko holivudskih zvezda javno je povuklo podršku predsedniku SAD Džou Bajdenu (81) i pozvalo na zamenu kandidata Demokratske partije usled zabrinutosti zbog njegovih godina, kao i gafova.