Pop iz Jagodine porekao učešće u porniću

Sveštenik Ivan J. (45) iz Jagodine, navodno je akter u kućnom porniću koji je snimio mobilnim telefonom.
Sveštenik Ivan J. (45) iz Jagodine, navodno je akter u kućnom porniću koji je snimio mobilnim telefonom.

Ivan J. je za "Kurir" čak potvrdio da se ovaj snimak nalazio na video-portalu Jutjub i da su ga, verovatno, videli i mnogi građani Srbije. Međutim, tvrdi da je snimak sklonjen s video-portala pa ne može da tuži odgovorne za njegovo emitovanje.

"Na video-snimku smo prikazani ja i kćerka mojih najboljih prijatelja. Devojka je vrlo mlada - kaže otac Ivan J., protiv koga je pred crkveno-kanonskim sudom zbog ovog klipa već podignuta optužnica. On ipak tvrdi da je snimak montaža i dodaje da će "nositi svoj krst, jer nije u prilici da dokaže da je drugačije i da nije akter snimka ".

Snimak je stigao i do vladike šumadijskog i zbog toga je dobio epitimiju (crkvenu kaznu) dok se ne sazna cela istina. Sveštenik navodi da se povukao u molitvu i da čeka da državni organi reše njegov slučaj.

 

 

  • piplfoks

    16.09.2010 16:35
    Pa Andro niko (barem za sada, uvek ima bolida) ovde nije rekao da to mora da obavezuje tebe i mene... Ali zar ne bi trebalo da obavezuje njega, a?
  • :D

    16.09.2010 14:33
    http://www.youtube.com/watch?v=8iaGpyM_Xdo


  • Ljubitelj pikanterija

    16.09.2010 10:01
    Sud SPC-a?
    Jel to isti crkveno-kanonski sud koji je na Pahomijeva dela ostao nem?
    Sada cemo videti da li oni otvoreno preferiraju samo pedofiliju ili sa simpatijama gledaju i na nesputane heteroseksualne odnose?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.