Vibrator najbolji prijatelj...muškarca?!

Vibratori bi trebali da budu najbolji prijatelji muškaraca ako žele da žena uživa u seksu s njima i doživi nekoliko orgazama tokom jednog odnosa. Umesto da zaziru od njih, trebali bi da ih prihvate.
Vibratori bi trebali da budu najbolji prijatelji muškaraca ako žele da žena uživa u seksu s njima i doživi nekoliko orgazama tokom jednog odnosa. Umesto da zaziru od njih, trebali bi da ih prihvate.

Iako muškarci tokom seksa ne žele da svoju partnerku dele s vibratorom, ipak bi baš to trebalo da učine ako žele da joj priušte nezaboravan orgazam. Naime, žene najlakše doživljavaju orgazam uz pomoć vibratora.

"Vibracije koje proizvodi seksualno pomagalo intenzivnije je nego kad se određeni delovi ženskih genitalija stimulišu prstima, jezikom ili penisom. Što je stimulacija intenzivnija, žena je uzbuđenija, a to znači i da brže doživljava orgazam", piše Emili Nagoski u svojoj knjizi "The Good in Bed Guide to Female Orgasms".

Sve to potvrđuju i istraživanja, a jedno skorašnje je otkrilo da žene koje se koriste vibratorom imaju znatno bolje psihičko i fizičko zdravlje od onih koje ne praktikuju igre seksualnim igračkama. Iako se vibrator doživljava kao pomoć za žene kad muškarac nije u blizini, činjenica je da može biti sjajna dopuna u seksu između muškarca i žene.
  • @Andro:

    12.11.2010 18:29
    Мислим да ће бити довољан само део из вести са предходне стране: ''...muškarci misle da su u krevetu puno bolji nego što jesu.''
  • Andro

    11.11.2010 09:27
    E pa mislim STVARNO!
    Sad ste preterali!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.