Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.
Za osvežavanje seksualnog života, možete se poslužiti raznim trikovima, a jedan od omiljenih "na tapetu" je oralni seks. 
 
Iako se mnogi odlučuju za klasične varijante u ležećem položaju, ili pak poznatu 69 pozu, postoji još odličnih položaja kojima možete za začinite akciju u krevetu.
 
Za žene
 
Ledi Godiva položaj 
 
Dok partner treba da leži na leđima, vi ga zajašite tako da mu sednete na lice. Na taj način on može da obavlja sav posao, a vi da se prepustite uživanju. Ipak, pripazite da može da diše. 
 
Kunilingus na leđima 
 
Neka vaš partner legne na leđa, a zatim savije noge u kolenima. Odmah potom, vi lezite na njega, tako da su vam noge raširene prema njegovim ustima. Bitno je da mu se približite dovoljno kako bi mogao da vas zadovoljava, a da ne oseća bolove u vratu. 
 
Srećan dogi 
 
Imitirajući klasični dogi stajl, spustite se skroz na kolena, a trup postavite što niže, tako da vam zadnjica ostane u vazduhu. Partner će imati odličan pristup, i znaće tačno šta treba da radi.
 
Za muškarce
 
Duboko grlo 
 
Lezite na leđa, dok vam glava visi sa ivice kreveta. U ovom položaju, partner je ispred vas, pa ga možete oralno zadovoljavati. Vodite računa da vam penis ne stavi preduboko, kako vam se ne bi javio refleks za povraćanjem. 
 
Oralni seks za opuštanje 
 
Dok vaš partner treba da legne na bok, okrenut prema vama, vi takođe lezite na bok pored njega, a glavu postavite među njegovim nogama. 
 
Obrnuti opuštajući oralni seks 
 
Ova poza u velikoj meri podseća na prethodnu. Ipak, sada ne ležite paralelno sa partnerom, već u drugom smeru.
  • Hedonista

    01.06.2017 06:41
    Najbolja je....
    69
  • keramičar

    31.05.2017 23:28
    Ja volim kada kleknu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.