Šta žene cene kod muškarca?

Verovali ili ne, ima žena koje bi radije bile u vezi sa muškarcem koji je vešt sa alatom, nego sa onim koji je vešt u krevetu.
Verovali ili ne, ima žena koje bi radije bile u vezi sa muškarcem koji je vešt sa alatom, nego sa onim koji je vešt u krevetu.

Na listi "seksi veština" koje bi trebalo da ima njihov potencijalni partner, žene na prvo mesto stavljaju "sposobnost da obavi sitne popravke po kući". Slede "dobar u nekom sportu" i "vešt u kuhinji".

Čak 74 odsto dama želi pored sebe muškarca koji se snalazi sa alatom, a 61 odsto njih bilo bi spremno čak i da raskine vezu ukoliko bi se ispostavilo da njihov partner nije u stanju da popravi sitnije kvarove u kući. Na ceni su i "sportski tipovi", pa je to na drugom mestu liste najseksepilnijih osobina (69 odsto), a na trećem mestu je - kuvanje, prenosi "Dejli mejl".

Rezultati ankete sprovedene u Velikoj Britaniji pokazali su i da bi čak 12 odsto žena radije bilo u vezi sa muškarcem koji se snalazi sa alatom nego sa onim koji je dobar ljubavnik, naročito ako je reč o potencijalnim partnerima za ozbiljnu vezu.

  • umesto analize

    07.04.2013 19:17
    @Anonimus - odraz u ogledalu
    kazes-muškarci su, kao pol, tokom istorije pokazali toliko surovosti i izopačenosti da nije ni čudo što i danas postoje žene koje ih ne cene i ne vole
    pricas o nama kao da smo nacisti a zene vecite zrtve koje se samo bore za zivot, a kad se i ponasaju grozno, to je samo izazvana reakcija.
    nikada to ne dolazi samo od njih, jer one su uvek u pravu zar ne?
    kazes-i danas postoje žene koje ih ne cene i ne vole...sta to-i danas treba da znaci?

    ima mnogo zenskog revansizma danas a da niko i ne razmislja koliko je to sve realno osnovano

    nemojte samo zaboraviti da smo od istog roda ljudskog sa svim vrlinama i manama tako da u ogledalo treba svako od nas da se pogleda
  • 07.04.2013 14:05
    odraz u ogledalu
    Sažaljevam većinu prethodnih komentatora, jer žive u mračnom svetu nepoverenja, najpre u sebe pa zatim u sve ostale ljude, a pošto su muškog pola onda su gro mržnje okrenuli ka ženama. Kao prvo, nisu sve žene siromašne, mnoge danas zarađuju za sebe, a mnoge i imaju neko nasledstvo od roditelja, prema tome ne očekuju sve žene novac od muškarca. Kao drugo, nisu sve žene prazne i pohlepne, mnoge umeju da naprave neki smisao od svog života, a takve umeju da slušaju svoje srce i znaju da pronađu sebi dostojnog muškarca, koga vole i cene. Kao treće, muškarci su, kao pol, tokom istorije pokazali toliko surovosti i izopačenosti da nije ni čudo što i danas postoje žene koje ih ne cene i ne vole, nego samo gledaju kako da iskoriste. Dakle, šta tražite, to i nađete, a svako zašto ima svoje zato.
  • karl

    07.04.2013 08:51
    nedamo kosovo ,za ostalo cemo lako-jelte
    istrazivanje iz velike britanije nije primenljivo na brdovitom balkanu,ovde su svi muskarci pitoni i majstori a zene qrve(ako dobro izgledaju)i otromboljene ako ne zele da se qrvaju-a istina je tamo negde- da citiram jednog popa:sirotinjo i bogu si teska!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.

Koliko je seksa potrebno za sreću

Gotovo polovina bračnih parova ima seksualne odnose dva puta mesečno, pokazali su rezultati novog istraživanja naučnika sa Kinsli univerziteta u Americi.