Život
01.04.2013.
15:20
Verovali ili ne, ima žena koje bi radije bile u vezi sa muškarcem koji je vešt sa alatom, nego sa onim koji je vešt u krevetu.
  • umesto analize

    07.04.2013 19:17
    @Anonimus - odraz u ogledalu
    kazes-muškarci su, kao pol, tokom istorije pokazali toliko surovosti i izopačenosti da nije ni čudo što i danas postoje žene koje ih ne cene i ne vole
    pricas o nama kao da smo nacisti a zene vecite zrtve koje se samo bore za zivot, a kad se i ponasaju grozno, to je samo izazvana reakcija.
    nikada to ne dolazi samo od njih, jer one su uvek u pravu zar ne?
    kazes-i danas postoje žene koje ih ne cene i ne vole...sta to-i danas treba da znaci?

    ima mnogo zenskog revansizma danas a da niko i ne razmislja koliko je to sve realno osnovano

    nemojte samo zaboraviti da smo od istog roda ljudskog sa svim vrlinama i manama tako da u ogledalo treba svako od nas da se pogleda
  • 07.04.2013 14:05
    odraz u ogledalu
    Sažaljevam većinu prethodnih komentatora, jer žive u mračnom svetu nepoverenja, najpre u sebe pa zatim u sve ostale ljude, a pošto su muškog pola onda su gro mržnje okrenuli ka ženama. Kao prvo, nisu sve žene siromašne, mnoge danas zarađuju za sebe, a mnoge i imaju neko nasledstvo od roditelja, prema tome ne očekuju sve žene novac od muškarca. Kao drugo, nisu sve žene prazne i pohlepne, mnoge umeju da naprave neki smisao od svog života, a takve umeju da slušaju svoje srce i znaju da pronađu sebi dostojnog muškarca, koga vole i cene. Kao treće, muškarci su, kao pol, tokom istorije pokazali toliko surovosti i izopačenosti da nije ni čudo što i danas postoje žene koje ih ne cene i ne vole, nego samo gledaju kako da iskoriste. Dakle, šta tražite, to i nađete, a svako zašto ima svoje zato.
  • karl

    07.04.2013 08:51
    nedamo kosovo ,za ostalo cemo lako-jelte
    istrazivanje iz velike britanije nije primenljivo na brdovitom balkanu,ovde su svi muskarci pitoni i majstori a zene qrve(ako dobro izgledaju)i otromboljene ako ne zele da se qrvaju-a istina je tamo negde- da citiram jednog popa:sirotinjo i bogu si teska!
  • Proleter

    06.04.2013 23:27
    @cast izuzecima
    E brate, svaka ti je ka u Njegosa! Ne moze, al dao bih ti bar jos 50 pluseva!
    A sad dolaze kokoske sto brane zenske interese i onda te utovare sa onim klasicnim "ti si iskompleksiran", "ne mozes da nadjes zensku pa si zato polupan" i slicno, ali veruj mi, svaka ti je bas na mestu. Po mom iskustvu, tako i rade, pogotovo ako su bolje ribe, jer im se moze. Nisu nista drugo nego prostitutke gde svaka ima svoju cenu u skladu sa mogucnostima, naravno. A kad se vremenom otrombolje onda pocnu sa forsiranjem svoje pameti, iskustva, ili pak ljubavi i porodice, za koje si eto bas ti dobar, dok ne naidje bolji. :)))
    Ustvari su samo sebicne kucke...
  • cast izuzecima

    06.04.2013 20:28
    Onim ženama kojima je stalo do velikog, obicno samo jedan nije dovoljan, pa imaju jednog redovnog, i nekliko povremenih.

    One se prvo materijalno obezbede, ne birajuci kakav je taj koji ih finansira, njega otrpe, pa kada se tako fino situiraju, e onda se upisu na pilates, jogu, akvabik, uclane u neku stranku ili udruzenje, pa termine za vežbe i sastančenje koriste za trpanje sa likovima koji im se svidjaju.

    Posle toga se te primerne domacice, supruge i majke, vracaju u toplo porodicno gnezdo.

    Jos pre 30 godina kao klinac sam cuo izreku "Sve zene su qrve, izvini mama, ali i ti si zena". Deluje vulgarno i surovo, a samo je surovo realno.
  • Krele

    03.04.2013 11:13
    @Anonimus - Zena
    Po vasem opisu vama idealnog partnera rekao bih da uslove zadovoljava jedan obican pas. Gledajte samo da je neki veci.
  • 02.04.2013 22:56
    Жена
    Ја као жена волим пажњу,љубав,да се поред мушкарца осећам сигурно и заштићено,иницијативу,поштовање...Љубав ми је најважнија,и наравно да се могу(и то добро) заљубити и волети и ако је веза платонска.Паре ми уопште нису пресудне,јесу плус(јер олакшавају на неки начин живот брачног пара),али мој вољени не мора уопште да буде богат,али би требало да има свест да треба да ради нешто и да је лењост лоша особина..
  • Josim

    02.04.2013 20:27
    @Maja
    Tesko sestro. Ovo si izmislila.
    Vise sam sreo zena koje jure pare nego pitone, jer je ono prvo teze naci. Ono drugo iovako ne umeju da zadrze, jer je vlasnik istog obicno svestan da mu ga bog nije stvorio samo za jednu zenu. Zato one posezu za onim prvim, jer tako vise maznu dok mogu. Jos ako su dobre ribe, ono trece ovde nespomenuto im nikad nije ni na kraj pameti, osim kad omatore pa promene plocu, te pocnu ono o ljubavi i razumevanju.
    Prica stara na hiljade godina...
  • lepota poroka

    02.04.2013 19:18
    hvala maja sto si nam oci otvorila,Zene ustvari uopste ne zele pare, sve sto zele na svetu je q
    kad bi bilo tako onda bi ovaj svet bio raj na zemlji,jer bi se svi,da izvines,naticale na q i niko o novcu ne bi ni razmisljao
    cak bi trazile sto vecu sirotinju,jer kad sa "izgladnelim" se nadjes, to baratanje q se ne zaboravlja
  • Maja

    02.04.2013 13:41
    Pa nije to demagogija Josime. Zene ustvari uopste ne zele pare, nego sve sto zele na svetu je savrsen q (kad to kazem, podrazumevam i vestinu koriscenja istog). Ko je vama, koji ste uskraceni i lenji da se potrudite na tom polju kriv, nego vi sami. Bolje budite srecni sto i ima tih jadnica koje ce uzeti pare kao zamenu.
  • Josim

    02.04.2013 10:48
    Sta zene cene
    Na muskarcu zene cene samo dve stvari: pare i q***. Sve ostalo ustvari nije bitno i deo je zenske demagogije. Dokaz? Pa dokaza je koliko hocete, samo pogledajte oko sebe.
  • Žena

    02.04.2013 06:39
    Skriven pravi odgovor
    Prvo pitanje je koliko zaradjuje, a onda su svi ostali odgovori zanemarljivi.
  • zena

    02.04.2013 05:03
    e da mi je ova pamet bila
    onda bih uzela korisnijeg za muza. :D Sad nemam ni ko da mi zavrne sraf na kuhinjskom visecem delu. Sve ja moram. Zato su sposobne zene uvek osudjene na nesposobnjake. Ja sam uvek racunala sta ce mi muz kad ja sve znam da uradim i popravim, od bojlera pa do moje lade samare. Eto ti, cemu sluzi muz??? Nicem osim za one stvari.
  • budimo realni

    01.04.2013 22:32
    Cene pokretnosti i nepokretnosti, bankovni račun, kreditnu sposobnost, skupocene predmete, nakit i keš, makar bio i matori keša.
  • Novonasađen

    01.04.2013 21:54
    razlog
    Ja znam sa alatom,ali i meni i mušteriji,stalno ispaa iz ruku, u toku posla!Posledica je,opšte nezadovoljstvo!
  • Alatnicar seksolog

    01.04.2013 17:48
    Majstor
    Ja sam bas majstor sa mojim "alatom" i zene me obozavaju!
    He he he he... ;-)
  • zanovetalica

    01.04.2013 17:30
    @Krele
    Hoćeš da kažeš da kod muškaraca ne postoji 2 u 1? Ako je "koristan", ne može biti i poželjan za krevet?
  • Krele

    01.04.2013 16:28
    Aha
    Naravno da su im bitniji korisni muskarci. Za ono drugo se one lako snadju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna