Šta sve žene cene kod muškaraca

Kada devojka upozna nekog muškarca, osim načina na koji on razmišlja, primećuje još neke stvari koje se nalaze na listi njoj najbitnijih muških osobina.
Kada devojka upozna nekog muškarca, osim načina na koji on razmišlja, primećuje još neke stvari koje se nalaze na listi njoj najbitnijih muških osobina.

Da bi se zaljubila, ženi nije najvažnije da je muškarac zgodan i lep. Mnogo je osobina koje dame stavljaju ispred toga, a na prvom mestu je mozak. Međutim, nakon što procene da im se dopada muško razmišljanje i ponašanje, na red dolaze još neke stvari koje vrlo lako mogu da "zarobe" žensko srce. Evo šta po ženskom mišljenju treba da ima "savršen" muškarac.

Način odevanja

Nije lepo suditi o nekome na osnovu toga šta ima na sebi, ali ljudi to rade, jer je jednostavno. Ukusi su različiti, ali jedno je sigurno – žene baš nisu lude za muškarcima u majicama na kojima pišu stvari poput "nisam ginekolog, ali mogu da pogledam", kao ni onima koji se oblače kao Pitbul.

Stav

Sramežljivi muškarci koji stoje u uglu neće imati previše uspeha sa ženama, a neće ni oni glasni, iritantni predvodnici čopora koji se čuju čim uđete u prostoriju. Najbolja je neka kombinacija između te dve krajnosti – tip sa stavom, koji se ne trudi da bude u centru pažnje.

Higijena

Znamo, nije lako oceniti nečije higijenske navike na prvi pogled, ali na drugi već jeste. Jedan pogled na nokte, zube i generalno stanje muškarca i otprilike znate sa kim imate posla.

Prijatelji

S kim si, takav si – ovo svi znamo, a važi i kada je reč o prepoznavanju dobrog ili lošeg muškarca. Ni najzgodniji tip na svetu neće imati mnogo uspeha sa ženama ako je okružen društvom koje toj istoj ženi nije simpatično.
  • Joca

    11.07.2014 06:57
    @Mrva
    A koje su to za Vas civilizacijske vrednosti? Koje od njih Vi stvarno postujete? Licno nisam sreo ni jednu zenu koja je stavljala neke "civilizacijske vrednosti" iznad njegovog skromnog materijalnog stanja ili jos gore, njegovog "mekog ponosa". Dobro jesam, ali samo u njihovoj prici. "Na terenu" su stvari bile sasvim drugacije.
  • mrva

    09.07.2014 19:46
    @Nikola
    tekst je, kao i vecina ostalih preveden sa stranog jezika tako da se izvorno ne odnosi na ovo podrucje izmenjenog sistema vrednosti gde se zivotinjsko ponasanje i instinkti jos uvek stavljaju ispred civilizacijskih vrednosti
  • Papa Francisko

    08.07.2014 16:11
    Samo žene
    Muškarci ne saljite odgovore: Cure, molim da odgovorite:Da li vjerujete u prijateljstvo sa muskarcem i koje stvari se trebaju poklopiti da biste ostvarili to prijateljstvo ? Vasa iskustva me zanimaju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.