Život
06.07.2014.
15:06
Kada devojka upozna nekog muškarca, osim načina na koji on razmišlja, primećuje još neke stvari koje se nalaze na listi njoj najbitnijih muških osobina.
  • Joca

    11.07.2014 06:57
    @Mrva
    A koje su to za Vas civilizacijske vrednosti? Koje od njih Vi stvarno postujete? Licno nisam sreo ni jednu zenu koja je stavljala neke "civilizacijske vrednosti" iznad njegovog skromnog materijalnog stanja ili jos gore, njegovog "mekog ponosa". Dobro jesam, ali samo u njihovoj prici. "Na terenu" su stvari bile sasvim drugacije.
  • mrva

    09.07.2014 19:46
    @Nikola
    tekst je, kao i vecina ostalih preveden sa stranog jezika tako da se izvorno ne odnosi na ovo podrucje izmenjenog sistema vrednosti gde se zivotinjsko ponasanje i instinkti jos uvek stavljaju ispred civilizacijskih vrednosti
  • Papa Francisko

    08.07.2014 16:11
    Samo žene
    Muškarci ne saljite odgovore: Cure, molim da odgovorite:Da li vjerujete u prijateljstvo sa muskarcem i koje stvari se trebaju poklopiti da biste ostvarili to prijateljstvo ? Vasa iskustva me zanimaju.
  • Nikola

    07.07.2014 20:54
    ccc
    "...a neće ni oni glasni, iritantni predvodnici čopora koji se čuju čim uđete u prostoriju..." totalna neistina. Uvek baš taj najglasniji prvi privuče pažnju.
  • Prof

    07.07.2014 10:53
    ma bas nista sem para i mogucnosti da manipolise njime.
  • Bezveze

    07.07.2014 09:09
    Naravno da je sve gore vazno, postoje i druge "najvaznije" stvari, gde svaka zena ima neku svoju.
    Ali sve to dolazi na red tek ako muskarac prodje prvu kolekciju kriterijuma, a to je seksualna privlacnost i naravno vecita vrednost, pare.
    Ako je mlad i lep, pare mu bas i ne trebaju, ali ako joj ih pocne traziti, tip odjednom postane ruzan. Fenomen! Mada ima tu jos nesto, ako je eto i mlad i lep ali mu je mekan, dzaba mu fasada. :)
    Ako pak ima samo lovu, ma i to je dobro, dokle god je ima. Kad ih nestane, ona spontano shvati da "medju njima vise nema hemije". Klasika. :) A za kobasice (ili kako to one zovu, ljubav) ce se lako snaci, iovako se nude na sve strane.

    Ne znam ni jednu zenu koju je privukao (ali i zadrzao) muskarac koji je imao sve one osobine iz clanka, ali mu je bio mali ili mekan, na primer. Jos i ako je svorc, onda bolje da ga nema. Jos kad slusam kako ih opisuju! :D

    Zato momci, udarajte bez pardona, a cim pocne da se pros***a o njegovim "dubljim osobinama", palite i trazite drugu. Iovako samo smisljaju budalastine.
  • bla bla bla

    07.07.2014 07:59
    Pare ili veliki izvrsni organ a najbolje i jedno i drugo. Sve ostalo su gluposti na nivou bajki za decu, ispiranje mozga i gubljenje vremena.
  • Mali meda

    06.07.2014 15:39
    da da
    Samo pare i meso momci, samo pare i meso. Sve ostalo su samo price za budale.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna