Iskreno pismo jedne prostitutke svakoj supruzi

Američki sajt "Vice" objavio je pismo u prvom licu koje opisuje kako prostitutke gledaju na činjenicu da su mnogi njihovi klijenti oženjeni.
Američki sajt "Vice" objavio je pismo u prvom licu koje opisuje kako prostitutke gledaju na činjenicu da su mnogi njihovi klijenti oženjeni.

Tačnije, preneli su pismo njujorške prostitutke koja je predstavljena imenom Ejpril Adams, a u kojem se ona obraća supruzi svog klijenta. U njemu piše:

Draga suprugo,

Ne poznajem te, ali znam da je moguće da će te suprug prevariti sa seksualnom radnicom. Kažem to zato što to ja radim, a ne nedostaje mi klijenata.

Ali ne tvoj suprug, kažeš, ne on! Drugi muževi da, ali vaša veza, vaš seksualni život, to je drukčije. Imali ste trojac s tvojom cimerkom na faksu pre 10 godina. Unajmite dadilju pa svaki avgust odete u Las Vegas. Imate tu neku posebnu priču s maratonima "Zakona i reda". Imate fantastičan brak.

Da te pitam: Kad ste poslednji put imali seks tri puta nedeljno? Kad se on poslednji put žalio na nešto? Ne misliš li da je moguće da je umesto toga odlučio da problem makne iz tvojih ruku, odnosno stavi ga u moje?

Dobra vest je da, ako se tvoj suprug viđa sa mnom, to znači da želi da ostane u braku. Odlučuje se za uzbuđenje na najmanje komplikovan način. Zamisli da je umesto mene dadilja, komšinica, tvoja najbolja prijateljica. Mogla bih nastaviti, ali jasno ti je šta mislim.

Ja sam profesionalka. Diskretna sam, ali sam i konkretna: moje vreme, pažnja, seksualnost, mere se u satima, izvan kojih je on tvoj. I ono najvažnije, ja ne volim tvog supruga niti ću ga ikad voleti. Prilično je neverovatno da za njega osećam nešto više nego za omiljenog konobara.

Nikad neću biti pretnja tvom braku jer kad ne radim ne želim da imam veze sa vama. Nikad neću s njim otići na večeru, zvati vas usred noći ili spominjati razvod. Od mene nećeš saznati šta se dogodilo. A ako saznaš od njega ili je glup ili jako ljut na tebe.

Da, neki klijenti počnu nešto da osećaju, ali tih je jako malo s obzirom da znaju da je ono što radimo lažno. Ne misliš valjda da vodoinstalater obožava WC-e?

Muškarci znaju da je moja želja prema njima uslovljena njihovom željom da mi daju novac. Ne vizuelizuje gledanje TV-a s tobom i decom i onda beg u moju hotelsku sobu u kojoj će s ljubavlju uzdisati moje izmišljeno ime. Ja sam izvan života. Ja sam radnik. Koliko god o meni razmišljao seksualno, njegove emocije neće biti prisutne u onome što radimo zajedno.

Ako stvari imaju potencijal da se zakomplikuju s njegove strane, uvek postoji sigurnosna mreža: ja koštam.

Prema mom iskustvu muškarci na seks troše samo onoliko koliko sebi mogu da priušte. Ako je ovo tvom mužu potrebno svake dve nedelje i može uzeti 1000 dolara iz kućnog budžeta, pronaći će nekoga ko toliko naplaćuje. Ako želi više, ne može to izvući iz vazduha. To je vožnja koja završava s "Dragi, moram nešto da ti kažem..."

Ako misli da nešto oseća, zaboraviće to za dve nedelje kao i bilo koju drugu želju.

Šta je s bolestima? Uprkos onome što vidiš u filmovima, većina seksualnih radnica danas je verovatno zdravija i svesnija svog tela nego prosečna sekretarica. Sećaš li se šta sam rekla o svojoj veoma ograničenoj nežnosti prema njemu? To uključuje i njegov epidemiološki profil. A tu su brige i oko neželjenog deteta. Šanse da imam dete koje je povezano s poslom su nula odsto.

Možda još ne želiš da spava sa mnom. Pitaću ponovo: Kad ste se poslednji put imali seks tri puta nedeljno?

Ne kažem da je tvoj posao da ga činiš srećnim. Kažem da možda ti ne želiš toliko često da spavaš s njim. Zaposlena si ili pod stresom ili te on više ne privlači. Shvatam, mene sigurno ne privlači.

U tome je stvar. Ja sam tajni sastojak mnogih zdravih brakova jer kad je on sa mnom, oboje dobijate seksa koliko želite. Ako pustiš njegov mobilni na miru možda i dogurate do 50. godišnjice braka. Nema na čemu.

  • xy

    23.01.2015 13:02
    Ako je ovo napisala neka prostitutka, ja sam Stiven Hoking!!!
    Ovo je lepo sročen i pismen tekst nekog profi novinara... Vidi se iz aviona, po stilu teksta, po svemu... Nije valjda da verujete da je neka seksualna radnica baš dobila napad spisateljstva??? Hehehehehee
  • ss

    23.01.2015 08:03
    s
    tuzno je kako ova zena pati zbog toga sta je. pa se nasal da soli pamet drudim srecnim ili manje srecnim zenama.
  • @pera - odgovor zene radnici

    22.01.2015 15:45
    Perice crni, seks je i zenama najradije samo sredstvo cistog uzivanja. A kad uzitak izostaje, onda se javlja bes i prezir prema osobi koja uzitak ne pruza a po nekom svom pravu uzima, i onda se taj seks pocinje koristiti za trgovinu, ucenu, (oruzje!) i slicne stvari za koje ne bi trebalo. A ti se perice zapitaj sta pogresno radis kad je tvoj dozivljaj zena uvek ovaj drugi slucaj.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.