Život
21.01.2015.
19:10 > 09:50
Američki sajt "Vice" objavio je pismo u prvom licu koje opisuje kako prostitutke gledaju na činjenicu da su mnogi njihovi klijenti oženjeni.
  • xy

    23.01.2015 13:02
    Ako je ovo napisala neka prostitutka, ja sam Stiven Hoking!!!
    Ovo je lepo sročen i pismen tekst nekog profi novinara... Vidi se iz aviona, po stilu teksta, po svemu... Nije valjda da verujete da je neka seksualna radnica baš dobila napad spisateljstva??? Hehehehehee
  • ss

    23.01.2015 08:03
    s
    tuzno je kako ova zena pati zbog toga sta je. pa se nasal da soli pamet drudim srecnim ili manje srecnim zenama.
  • @pera - odgovor zene radnici

    22.01.2015 15:45
    Perice crni, seks je i zenama najradije samo sredstvo cistog uzivanja. A kad uzitak izostaje, onda se javlja bes i prezir prema osobi koja uzitak ne pruza a po nekom svom pravu uzima, i onda se taj seks pocinje koristiti za trgovinu, ucenu, (oruzje!) i slicne stvari za koje ne bi trebalo. A ti se perice zapitaj sta pogresno radis kad je tvoj dozivljaj zena uvek ovaj drugi slucaj.
  • realistično

    22.01.2015 14:18
    a šta na to kaže makro? ako ne donese dnevnicu ili odbije mušteriju bude svašta a na kraju završe u jarku.
  • Booke

    22.01.2015 10:57
    jeste
    Kada muvam devojke-žene takav sam da bih se u samog sebe zaljubio a svestan sam da osoba preko puta mene to ne zaslužuje.Uzmem ono zbog čega je jedino vredna pažnje i smišljam taktiku za beg,sa sex radnicama je sve to puuno jednostavnije.Podrška legalizaciji.
  • drage postene...

    21.01.2015 22:47
    ko o cemu...
    cinjenica je da mnoge zene ni ne vole svoje muzeve, vec ih trpe radi dece, sela, ekonomskih razloga... prevara im ne smeta, dok god ne izadje u javnost, jer onda postena supruga ne moze vise da okrece glavu i mora da nadje izgovor pred drugima zasto sve to trpi. kad se stvari tako postave, biti kurva je mnogo postenije. i prema sebi i prema drugima. a tarifa ovih postenih je mnogo veca- protracen zivot pored zene licemera, koja nit te voli, niti je volis...
  • pera

    21.01.2015 21:54
    odgovor zene radnici
    Ipak te mrzim jer si mi oduzela moje najmocnije oruzje. Kako ja sad muza da nateram da radi onako kako ja hocu, ili kako da ga kaznjavam ako nije po mom, ako davanje/uskracivanje znas ti cega vise nema efekta?! Kurvo.
  • 21.01.2015 21:33
    Sa zenom samo sa kondomom a prostitutka moze i bez jer koristi pilule.
  • Shimmy

    21.01.2015 20:08
    Prepotentno
    Jeste to jedno od najpostenijih zanimanja. Ali iz ovog pisma pod plastom "brige" za tudji brak vidim jedino potrebu za podizanjem vlastitog ega i davanja sebi na vaznosti. Da radis posten posao, radis, ali tebi niko ne duguje zahvalnost. Za uslugu si placena. Od najvece si koristim neiskusnima i onima bez "srece" u krevetu. Ukoliko tvom klijentu zene nisu problem, ne placa ti za sex, vec da odes kuci. Jedini razlog sto se za tebe ne moze reci da si jeftina roba, je cena tvoje satnice :*
  • Profesionalke i amaterke

    21.01.2015 19:49
    Draga radnice,
    pa nije sve tako lako kako ti kazes. On da ide kod tebe i da placa, sa parama koje bi mogao da da utrosi npr za neki nvoi poklon da me oraspolozi. I da ide kod tebe dok kod kuce gomila posla, pa mislim kako cu da ja idem u teretanu, mislim kod onog zgodnog novog kolege ili trenera, pa mislim. I mani ti te price necu te zvati nocu, to jeste ako je on neko nevazan, a ako je vazan onda se javis u novine ili ispliva negde crna sveskica, pa ja moram jos i da se ravodim. Zato sestro nisu stvari tako jednostavne....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna