Žene više pate za cipelama nego zbog muškaraca

Ženama su draže uspomene na omiljene cipele nego na bivšeg dečka - pokazalo je istraživanje objavljeno na stranici Tszuji.co.uk.

Ova studija je otkrila da se čak 92 odsto žena seća prvih čizmica kupljenih svojim novcem, dok je manje od polovine ispitanica uspelo da se priseti imena osobe s kojom su se prvi put poljubile.

Zanimljivo je da 96 posto ispitanica žali za parom prinudno bačenih cipela, dok samo 15 posto pati zbog raskida s dečkom. Priča o vezanosti ženskog pola za obuću nije teorija "od juče", ali svaki novi podatak je samo potkrepljuje ili čak pojačava.

"Ovo istraživanje pokazuje da su dame više vezane za svoje cipele nego što se mislilo. Ta ljubav je gotovo bezuslovna. One ih često tretiraju kao najbolje prijatelje", navedeno je u studiji.

Autor: Novosti

  • Bill

    25.02.2016 11:42
    Pa naravno. Kog' dečka možeš tol'ko da gaziš, a da ne odeš di ti mesto? A cipele trpe.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Umro modni kreator Roberto Kavali

Preminuo je italijanski modni kreator Roberto Kavali, decenijama dizajner "džet-seta" s eksluzivnim materijalom kakav je koža pitona i uz korišćenje živopisne štampe (printova) na tekstilu.