Dizajnirao neboder u obliku kobre

Ruski arhitekta Vasilij Klujukin dizajnirao je neboder u obliku kobre, očekujući da će njegova kreacija biti izgrađena na Bliskom istoku ili u Aziji.
Prema zamisli ovog arhitekte iz Moskve, na vrhu nebodera trebalo bi da budu noćni klub ili restoran. Telo zmije, tj. neboder trebalo bi da bude kružnog oblika, a glava će biti sa otvorenim ustima.
 
"Kobra je vrlo popularna zmija na bliskom istoku, ali i u Aziji. Kada nekome u Japanu kažete da je poput zmije to kompliment. U Kini su zmije i zmajevi jednako popularni. Neboderi mnogo utiču na poslovno okruženje, pa čak i na imidž celih gradova", rekao je arhitekta koji živi u Monaku.
 
Autor: agencije
  • Hahaha

    09.03.2016 00:08
    Ruski Palma.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Umro modni kreator Roberto Kavali

Preminuo je italijanski modni kreator Roberto Kavali, decenijama dizajner "džet-seta" s eksluzivnim materijalom kakav je koža pitona i uz korišćenje živopisne štampe (printova) na tekstilu.