VIDEO: Hirurzi ismevali pacijentkinju tokom operacije

Etel Ister iz Teksasa je, tokom svoje operacije kile, u kosi sakrila mali mikrofon kojim je zabeležila razgovor lekara.
Odlučila se za ovaj potez nakon neprijatnog iskustva koji je imala sa hirurugom.
 
Kada joj je saopšteno da mora da čeka dva meseca na operaciju, rekla mu je da ima bolove i da ne može toliko da čega, a on joj je odbrusio: "Ko zamišljaš da si? Ima da čekaš kao i svi ostali!" Zato je Etel odlučila da postavi mikrofon.
 
Za vreme zahvata, hirurzi su imali nepristojne komentare o njenom telu. Etel je izjavila da su je lekari ismevali i uporedili njeno telo sa likom iz filma "Precious", koji tumači glumica Gaborej Sidibe. Takođe je navela da su izjavili da im je žao njenog supruga.
 
"Galamila je kad joj nisam odmah zakazao operaciju", takođe je rekao glavni hirurug. On je ponavljao kako je Ister rekla da će da angažuje advokata, a ostali u sali su se grohotom smejali.
 
 
Etel kaže da neće nikoga da tuži, ali želi da ostali čuju njenu priču.
 
Autor: Daily mail

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin