Na uloženih 50 dinara dobio više od pola miliona

Takmičenje "Pogodi najveću kvotu", koje je organizovala kompanija "Mozzart" u punom je jeku, a najzanimljivije tek sledi.

Naime, svega devet dana ostalo je do kraja nagradne igre u kojoj se dodeljuje luksuzni BMW serije 1 onom igraču koji ima najveću pogođenu kvotu.

Nadmetanje je počelo 15. aprila, a trenutno je najbliži glavnoj nagradi igrač koji je uhvatio kvotu 10.659 na svega četiri para. Uz to je na uloženih 50 dinara zaradio 543.609 dinara.

Tiket se našao pred ambisom na meču Lion - Nica, domaćin je morao da juri izjednačenje igrajući čitav sat bez isključenog Kornea, ali Lakazet u finišu meča donosi svojoj ekipi bod, a Mozzartovom igraču budi nadu da bi mogao do čuda. Ipak, da život piše drame potvrđeno je na meču Hal - Vulverhempton gde se posle 1:1 na poluvremenu čekao kec na kraju. I došao je, zahvaljujući autogolu Vukova u 94. minutu.

U okviru takmičenja kompanije Mozzart pod nazivom "Pogodi najveću kvotu", ništa manje atraktivna nije ni nagrada za drugoplasiranog - skuter Yamaha NS50 Aerox R, dok trećeplasirani dobija smart telefon poslednje generacije Samsung Galaxy S7 edge.

Da bi tiket ušao u obračun za nagradu potrebno je da ima minimum četiri para, da svi parovi na tiketu budu pogođeni, a minimalna uplata je 50 dinara. Trenutno vodi ovaj neverovatni tiket, a vremena ima do 15. maja da se nadmaše trenutni rezultati.

Više informacija o takmičenju možete pročitati ovde, ili jednostavno odmah odigrajte tiket online.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin