Londonski doktor tvrdi da je ovo najlepša žena na svetu

Prema antičkim Grcima i njihovoj "zlatnoj proporciji", određene mere lepote se uzimaju kao parametri. Doktor Džulijan de Silva iz Londona iskoristio je pomenutu teoriju starih Grka da bi odredio ko su najlepše žene na svetu.

Za legendarnu američku glumicu Merilin Monro kažu da je savršena. Njen rejting je od 99.6 odsto. Titulu za idealan izgled vilice dobila je Skarlet Johanson sa skorom od 99.4 odsto. Još jedna glumica na listi je Natali Portman, a njene usne su savršenog izgleda 94.3 odsto. Model Kara Delevinj nenadmašna je kada su u pitanju oči 95.1 odsto.

Doktor Džulijan je tragao i za damom sa najboljim celokupnim izgedom tela. Na petom mestu našla se Kendal Džener, dok je Emili Ratajkovski završila na mestu iznad nje. Jedan od najboljih modela na svetu, Kejt Mos, završila je na trećem mestu.

Kada je u pitanju savršenost lica najpoznatijoj starleti na svetu Kim Kardašijan.

Prema finalnim rezulatatima najlepša žena na svetu je Amber Herd.

  • D

    11.08.2016 22:37
    Jeste li vi procitali tekst? Procitajte pocetak jos jednom.
    Covek se osvrnuo na nekadasnju teoriju starih Grka. Po toj teoriji je izvrsena standardizacija i nastala je ta lista. Ne razumem sta tu vama nije jasno?
    Kao da vam je neko rekao- volim osobe sa jakom vilicom, od najlepsih mi je ta i ta.
    E, samo je sad to vrseno na daleko vecem nivou, od strane teoreticara i, naposletku, naucnika. Tu bi najverovatnije u obzir uzeli i fizionomiju, strukturu kostiju; a treba se setiti da je upravo taj tip vilice karakteristican za njihovo podneblje, te ne cudi privlacnost istom.
    Itd itd.
    Vas, moj, Perin, Mikin i Zikin ukus je nesto sasvim drugo i nema veze s ovom temom. Niko nije pricao o preferencijama, vec su navedene osobe koje bi bile primer ideala lepote starih Grka.
    Promasili ste zadatak. Sedi dole, 1.
  • Komsha

    09.08.2016 13:18
    Ma daj...
    Ima dupe na bradi, i jagodice kao bokser...
  • hehe

    09.08.2016 11:39
    Ponoveljni tekst. I dalje tvrdim da nije najlepša na svetu. I dalje ima blago isturenu donju čeljust, pride nema lepu liniju zuba (još nije sredila), a i kad pogleda deluje kao da prevrće očima. Bez šminke ništa.
    Priča o proporciji lica nije dovoljna da bi neko bio "lep".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Španski sud zabranio društvenu mrežu Telegram

Okružni sud u Španiji zabranio je rad društvenoj mreži za slanje poruka - Telegram, nakon pritužbi medijskih kompanija da je ona omogućava korisnicima da postavljaju njihov sadržaj bez dozvole.

Marihuana u Nemačkoj legalna od 1. aprila

Plan Vlade Nemačke da liberalizuje pravila o kanabisu prešao je i poslednju prepreku u Parlamentu čime je otvoren put da posedovanje ograničenih količina marihuane bude dekriminalizovano 1. aprila.

Počeo šahovski turnir za mlade u Beogradu

Ministar bez portfelja zadužen za odnose sa dijasporom Đorđe Milićević i predsednik Šahovskog saveza Srbije Dragan Lazić otvorili su danas u Beogradu "Šahovske susrete budućih šampiona".