Ta kompanija je navela da su njeni istraživali pronašli način da se pomoću prirodnih sastojaka koristi drugačija struktura šećera, što će omogućiti da se on značajno manje koristi bez promene ukusa slatkiša i čokolada.
"Novi šećer koji se brže rastvara omogućiće da Nestle značajno smanji količinu šećera u svojim slatkišima, dok zadržavaju odličan ukus", navodi se u saopštenju.
Nestle je naveo da će patentirati svoja otkrića i početi da koristi novi šećer u svojim proizvodima od 2018. godine.
OGLASI RADNO MESTO! Ukoliko imate potrebu za radnom snagom nudimo vam mogućnost da na jednostavan način oglasite poziciju za posao.
Radno mesto možete oglasiti u odeljku Oglasi za posao ili jednostavno klikom na ovu poruku.
Komentari 5
goxns
Jole
Čime se menja?
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar