Vlada SAD protivreči Trampu i upozorava na prirodne katastrofe

Obiman izveštaj američke vlade upozorava da ekstremne vremenske katastrofe, poput požara u Kaliforniji i ovogodišnjih uragana, u SAD postaju sve gore.
Izveštaj Bele kuće na mnogim mestima protivreči predsedniku Donaldu Trampu.
 
Studija je bila pripremljena mnogo pre požara i uragana i upozorava na veći broj jačih i dužih katastrofa makar delimično uzrokovanim globalnim zagrevanjem.
 
Jedna od autorki je navela da studija pokazuje da se opasne vremenske prilike za koje naučnici tvrde da će se dešavati u SAD već dešavaju.
 
Izveštaj je bio obavezan po zakonu. U njemu se takođe precizira kako zdravlje ljudi i različiti sektori ekonomije bivaju pogođeni.
  • dr Oslo

    25.11.2018 00:39
    The Boomerang effect
    Bumerang efekat.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin