CIA u novinama objavila oglas za posao

Američka Centralna obaveštajna agencija (CIA) objavila je u britanskom nedeljniku "Ekonomist" oglas za posao.
CIA u novinama objavila oglas za posao
Foto: Pixabay
Kako se navodi u oglasu, CIA traži "patriotske profesionalce raznolikog porekla, veština i životnih iskustava". Uspešni kandidati treba da "služe SAD sprovođenjem misije Agencije kao prva linija odbrane nacije". 
 
"Zainteresovani smo za kandidate koji su dostupni za puno radno vreme, deo radnog vremena i konsultantske usluge kako kod kuće tako i u inostranstvu", piše u oglasu, za koji se navodi da je namenjen "intelektualno znatiželjnom avanturisti koji traži neuporedivu mogućnost visokog uticaja". 
 
"Mi nudimo način života koji izaziva dubine intelekta, izdržljivosti i prosuđivanja individue. Iako nikakvo specifično poreklo nije neophodno, kandidati s iskustvom u biznisu, preduzetništvu, prodaji, marketingu, nekretninama i upravljanju projektima je veoma poželjno", navodi se u oglasu. 
 
U njemu stoji da poželjni kandidati treba da poseduju sledeće: državljanstvo SAD, dvojno državljanstvo SAD ili status stanovnika sa zakonitim stalnim boravkom (Lawful Permanent Resident - LPR) u SAD, kao i tri i više godina međunarodnog iskustva. 
 
Plata nije naznačena. Konkurs je objavljen 10. januara 2019. i otvoren je do 14. januara 2020. godine, a naveden je poštanski broj Regrutnog centra u Vašingtonu na koji se šalju prijave.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Umro modni kreator Roberto Kavali

Preminuo je italijanski modni kreator Roberto Kavali, decenijama dizajner "džet-seta" s eksluzivnim materijalom kakav je koža pitona i uz korišćenje živopisne štampe (printova) na tekstilu.