VIDEO: Vozila nago dete na krovu automobila

Australijanka Erika Šadfort tvrdi da nije znala da joj se na krovu automobila nalazi polunagi sin, kojeg je tako vozila punih 18 minuta, brzinom od oko 50 kilometara na sat.
VIDEO: Vozila nago dete na krovu automobila
Foto: Screenshot
Ostali učesnici saobraćaja sve vreme njene vožnje pokušavali su da joj signaliziraju da joj se na krovu automobila nalazi dete, a očevici ovog dođaja kažu da su videli da je četvorogodišnji dečak umalo stradao i pao sa automobila u pokretu. 
 
U jednom trenutku ona je zaustavila automobil i ubacila dete, koje je bilo samo u gaćicama. U automobilu je bilo još dvoje njene dece. 
 
Ona se pojavila na sudu u Pertu u Australiji, a tokom suđenja je pokušavala da ubedi sudiju da nije bila svesna činjenice da je dete zaboravila na krovu automobila. Erika je rekla da nije bila svesna da se dečak popeo na krov. 
 
Njen advokat je rekao da je ona duže bila pod stresom, i da se stara o šestoro svoje dece, starosti od pet meseci do devet godina. 
 
Njoj je oduzeta vozačka dozvola na tri meseca i moraće da plati novčanu kaznu od 1.200 australijskih dolara, što je oko 642 evra. 
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Umro modni kreator Roberto Kavali

Preminuo je italijanski modni kreator Roberto Kavali, decenijama dizajner "džet-seta" s eksluzivnim materijalom kakav je koža pitona i uz korišćenje živopisne štampe (printova) na tekstilu.